Lip bled program inovacija

Lip bled omogućava neposredan foto-realistični prikaz, od procesa planiranja, projektovanja, pa do izrade popisa i predstavljanja.

Funkcionalnost lipbled i ArchiCAD software-a

Ovaj program je idalan za sve koji se odlučuju za kupovinu unutrašnjih vrata i žele videti kako se pojedini modeli vratnih krila podudaraju sa ostalom opremom u stambenim i/ili poslovnim objektima.

Lip bled i ArchiCAD
Slika 2 – Lip bled i ArchiCAD

Upotrebom lip bled programa za vrata omogućeno je arhitektima i investitorima da stvore 3D prikaz unutrašnjih vrata u samom prostoru. Odgovarajuća unutrašnja vrata dopunjavaju prostor za boravak.

Proizvođaču istovremeno omogućava brže prilagođavanje na postavljene zahteve.

Program lip bled u punoj pozornosti uživa u zadovoljstvu klijenta unoseći kreativnu raznovrsnost i funkcionalnost.

Lip bled omogućava neposredan foto-realistični prikaz
Slika 3 – Lip bled omogućava neposredan foto-realistični prikaz

Novom nadogradnjom, obuhvata se čitava ponuda unutrašnjih vrata robne marke lip bled.

Program vam omogućuje biranje svih parametara vrata koja se zatim ispišu po rasporedu prema popisu, tako da ne dolazi do grešaka pri narudžbi.

Dopunjena verzija nadograđena je novim zaglavkom za jednostavniji pregled pojedinih modela. Dodata su i belo obojena vrata (glatka vrata i vrata sa reljefima), koja mogu biti prikazana u bilo kojoj RAL boji.

Pri odabiru unutrašnjih vrata možete uzeti u obrzir sledeće: željeni model unutrašnjih vrata,smer otvaranja, standardna vrata s obzirom na različite potrebe, smer otvaranja, sastav vrata itd. Ovakvom selekcijom gore nabrojanih karakteristika unutrašnjih vrata, možete izbeći oskudne podatke, čime kupcu, a i proizvođaču se štedi vreme i noovac. Istovremeno, omogućava se brže prilagođavanje na postavljene zahteve.

Cilj kompanije je briga za kupca, zato se pre svega, usredsređuje na zadovoljstvo klijenta.