Rekli ste o nama: Jelena Ljubisavljević, Aluroll

Naš časopis „Prozori+Vrata“ je obeležio 10 godina postojanja uz podršku svojih dugogodišnjih klijentata i, pritom, vrhunskih kompanija. Činjenica da možemo na ovaj način da predstavimo svoje klijente predstavlja i razlog zbog kog se izuzetno ponosimo svojim uspehom i ovim jubilejom. Ceneći rad i mišljenja naših klijenata, postavili smo im po 5 pitanja kako bi saznali šta je to oni cene kod nas.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

Jelena Ljubisavljević, Aluroll

1. Pre svega, čestitamo od srca na ovako divnom jubileju i želimo vam još puno, puno uspešnih decenija rada!

Saradnja sa vašom medijskom kućom važna je, kako za nas, tako i za ostale kompanije iz naše branše, prvenstveno zbog odlične medijske pokrivenosti i savremenog izgleda časopisa, koji prati sve svetske trendove.

2. Svake godine napredujete sve više, a promene su u rangu svega što savremeno vreme u kom živimo nosi.

3. Profesionalizam je ono što svaku saradnju čini uspešnom! Upravo iz tog razloga saradnja je uvek uspešna i iz godine u godinu biva sve bolja. Posebno bih izdvojila odličnu saradnju, kao i kvalitetno predstavljanje naše branše. Čitaocima pružamo relevantne i transparentne informacije o benefitima i karakteristikama proizvoda koje plasiramo na tržište.

4. Istrajnost, koju donosi ljubav prema onome sto radite. Postavili ste cilj i ka njemu idete, imalo / nemalo prepreka.

5. Možda još jedino veću dostupnost krajnjem čitaocu.

Zahvaljujemo se mnogo Jeleni Ljubisavljević što ističe važnost oglašavanja u našem časopisu jer obezbeđuje svim kompanijama iz branše jedan savremen i relevantan medijski prostor. Nastavićemo sa našim radom kako bi sačuvali svoju poziciju na tržištu, ali i povećali svoju pristutnost!

Čitamo se i dalje!