Kompanija Joviste predstavila ROYAL, prozor doveden do savršenstva

Kompanija „Joviste“ je 10. decembra predstavila jedan potpuno drugačiji prozor, pa su sada i po tome jedinstveni na tržištu. Na zvaničnoj prezentaciji prozora koji su nazvali ROYAL, govorili su predstavnici kompanije REHAU, G-U i profesor dr Dragan Škobalj koji je prisutne upoznao sa tendencijama kretanja PVC prozora na tržištu.

Dragan Škobalj
Foto: Dejan Malagurski / Profesor dr Dragan Škobalj

Nov pogled na ulogu prozora u unutrašnjosti prostorije. Čitava prednja površina krila sastoji se od jednog stakla, pretvarajući poznati prozor u izražajan pribor koji je idealan za moderne dizajnerske projekte. Prozor sada sa unutrašnje strane izgleda kao najbolji primer savremenih mobilnih naprava.

Foto: Dejan Malagurski / Žarko Đokić, REHAU Srbija

Ovo je prozor za one koji ne traže kompromise, ovaj prozor je za one koji žele da budu drugačiji. Ovaj model prozora efikasnije zadržava toplotu i pruža bolju zaštitu od buke.

Royal prozor je odgovoran i brine za vašu porodicu. Kaljeno staklo koje se nalazi duž čitave unutrašnje površine prozora sprečava lomljenje u velikim komadima kao što je to slučaj kod klasičnih stakala i na taj način sprečava tj. svodi mogućnost povrede na minimum.

Foto: Dejan Malagurski / Novi ROYAL prozor

Minimalizam doveden do savršenstva. Jednobojne crne ili bele boje pojačavaju WOW efekat, zahvaljujući sjajnoj površini i na taj način se naglašava krilo koje se sastoji od jednog stakla.

Tehničke karakteristike:

★ Uvećana toplotna izolacija za 61%
★ Poboljšana zvučna izolacija (do 40 db)
★ Ugradna dubina 80 mm
★ Pouzdanost otvaranja 30.000 puta
★ Skriveni okovi
★ Efekat ALU prozora na fasadi

www.pvcstolarija.eu

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. office@joviste.rs
W. www.joviste.rs

Prethodni tekstVeliki izbor boja, dezena i dizajna PVC stolarije
Sledeći tekstNOVO! VELUX kupole za osvetljenje nestambenih zgrada