Novo automatizovano skladište iz Elvial-a

Gde čuvamo vaše aluminijumske profile? Kako upravljamo porudžbinama kako bismo osigurali da je njihov kvalitet besprekoran i isporučen kako bi Vama trebalo da bude? Pogled na naše novo najsavremenije robotsko skladište će Vam pokazati kako je naša posvećenost stalnom ulaganju u tehnologiju i opremu izgradila naš potpis „Napredna aluminijumska rešenja“.

Novo robotičko skladište iz Elvial-a
foto: Elvial

Naša posvećenost naprednom razmišljanju, radu sa fokusom na budućnost, doslednosti u pružanju usluga i kreativnom pristupu, izgradili smo odnos poverenja sa Vama, našim partnerima, koji traje više od tri decenije. Naša rešenja su inovativna i naše operacije su pojednostavljene u svim fazama naše proizvodnje, od dizajna do našeg potpuno automatizovanog, robotskog skladišta.

Potreban je trud, potrebno je vreme, potrebna su sredstva. U ELVIAL-u svoje poslovanje organizujemo tako da možemo da ispunimo sve ove zahteve. Konstantno unapređujemo naše proizvode i istovremeno konstantno unapređujemo ceo naš proizvodni procesni lanac novim naprednijim tehnologijama, i sa još modernijom opremom za još efikasnije usluge.

Novo robotičko skladište iz Elvial-a
foto: Elvial

Četvrto automatizovano skladište sa 3.000 slotova za skladištenje dodaje fleksibilnost i više rešenja stalnim i rastućim zahtevima tržišta. Usmereni ka budućnosti, nastavljamo naš investicioni plan sa jedinstvenim ciljem da obezbedimo najpouzdanije proizvode i usluge sa visokom dodatnom vrednošću.

Još jedan važan korak u ovom pravcu je napravljen!

www.elvial-i2.eu

www.elvial.com

Prethodni tekstUbrzajte svoj radni tok – Digitalna organizacija od proizvodnje do kupca
Sledeći tekstAlumil proslavlja 20 godina proizvodnje u Srbiji