Proizvodnja vrata

S.Z.S.R. Luke enterijer postoji od 2002. godine, sa sedištem u Železniku u ulici Vuka Karadžića br.3, gde se nalazi proizvodnja i izložbeni prostor. Primarni deo naše proizvodnje usmeren je na izradu unutrašnjih pregradnih vrata.

Višegodišnje prisustvo na tržistu,veliki broj stambenih , poslovnih i proizvodnih objekata, jako puno različitih tehničkih zahteva na koje smo odgovarali našim proizvodima, daju nam iskustvo koje je dragoceno u odabiru materijala i tehnologije za izradu vrata.

Da bi nas proizvod ispunio sve zahteve tržista u pogledu kvaliteta i funkcionalnosti, estetike i cene, veoma puno pažnje posvećujemo detaljima u svakom segmentu proizvodnje sve do ugradnje na objektu kupca. Cela proizvodnja se obavlja u okviru naše radionice i tako organizovana omogućava poštovanje unapred dogovorenih rokova, kao i posebnih želja naših kupaca.

Izrada unutrašnjih vrata u našoj proizvodnji deli se u 2 osnovna pravca – po materijalima koji se upotrbljavaju za njihovu izradu i završnoj obradi.
1. U prvoj grupi su vrata od mdf-a koja su farbana pokrivnim poliuretanskim bojama najvišeg kvaliteta i efekta u estetskom smislu, u tonu po želji kupca. (obeležavamo ih slovima „B“ ispred numeracije)
2. U drugu grupu spadaju vrata od mdf-a koja su presvučena prirodnim furnirima raznih vrsta drveta – hrast, bukva, jasen, orah, tresnja, razne egzote itd…. Ovaj model vrata može se bajcovati u tonu, po želji kupca i lakirati poliuretanskim lakom. Stepen sjaja takođe određuje kupac. (obeležavamo ih slovima „F“ ispred numeracije)
Takođe u obe varijante postoji mogućnost narezivanja kanelura na savremenom cnc obradnom centu.
Prateći trendove u svetu u proizvonju uvodimo i vodorastvorive premaze, ekološki čiste tehnologije kao nas doprinos očuvanju čovekove okoline.

SAMOSTALNA ZANATSKA STOLARSKA RADNJA
NEŠIĆ DEJAN PREDUZETNIK
BEOGRAD – ŽELEZNIK VUKA KARADŽIĆA 3
Tel / Fax 011 2580-209
Mob. 063 7 704 814
lukeenterijer@gmail.com
www.lukeenterijer.com

Prethodni tekstSubvencionisani krediti za nove prozore
Sledeći tekstSoftver za izradu prozora, vrata i fasada