Efikasna proizvodnja prozora, vrata, fasada i zimskih bašti!

Horst Klaes GmbH & Co. KG pruža inovativna softverska rešenja za inteligentnu digitalizaciju kompanija svih veličina. Klaes softver vam pruža sve što vam je potrebno za efikasnu proizvodnju visokokvalitetnih prozora, vrata, fasada i zimskih bašti.

Digitalna organizacija kompanije sa Klaesom

Bez obzira da li je mala radionica, veliki proizvođač stolarije ili trgovac komponentama – sa Klaes softverskim rešenjima imate koristi od standardizovanih procesa u svim oblastima kompanije i na taj način štedite vreme i novac. Preko 35 godina iskustva čini Klaes liderom na svetskom tržištu u svojoj branši.

Klaes organizuje posao

Jedan od glavnih alata za uspešnu organizaciju Vaše kompanije je Klaes administracija naloga. U veoma fleksibilnoj administraciji narudžbina, svim dokumentima i stavkama se može upravljati, baš kao što to zahtevaju različite faze izrade i datumi montaže. Ovo je prvi važan korak da se obezbedi odgovarajuće planiranje, raspoloživost, proizvodnja i isporuka.

U izradi Klaes softvera potpuno ste slobodni u izradi lučnih i kosih prozora svih tipova. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju možete da napravite prozore od svih vrsta materijala za kratko vreme. Promene u konstrukciji se vrše sa samo nekoliko klikova i crtež vašeg prozora se automatski prilagođava odmah. Takođe, realne sekcije CAD profila se kreiraju sa samo nekoliko klikova u Klaes softveru. Pored prozora i vrata sveobuhvatnim Klaes 3D alatom mogu se obraditi i fasade, zimske bašte, hladni krovovi, stakleni klizni sistemi i drugi složeni građevinski elementi – u svim uobičajenim vrstama materijala i bez opsežnog CAD znanja!

Uštedite troškove skladištenja i isporučite na vreme

Planiranje kapaciteta je centralni alat za planiranje jer je usko povezano sa svim oblastima. Vaši proizvodni nalozi se sastavljaju ovde, i zakazuju za proizvodnju bilo ručno ili potpuno automatski. Pomeranje naloga je takođe moguće pomoću Drag&Drop opcije. Klaes planiranje kapaciteta automatski komunicira sa Klaes menadžmentom materijala. Skladište i materijal u vezi sa porudžbinama se naručuju elektronski preko Klaes upravljanja materijalom, a ulazni materijal i rokovi isporuke su jasno definisani i prikazani.

Organizacija proizvodnje bez papira i kontrola mašina

Proizvodne informacije za porudžbinu šalju se samo jednim klikom na radne stanice u Vašoj proizvodnji. Informacije vezane za narudžbinu koje su potrebne na radnom mestu prikazuju se na monitoru skeniranjem. Na primer, kada je u pitanju ostakljenje Klaes e-prod prikazuje lokaciju skladištenja stakla koje pripada prozoru. Takođe, kontrola svih uobičajenih proizvodnih mašina se ostvaruje sa Klaes-om, zahvaljujući jedinstvenoj saradnji sa vodećim proizvođačima mašina. Tako se Vaša proizvodnja odvija pritiskom na dugme.

KLAES logo

Horst Klaes GmbH & Co. KG
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler
Marko Šaletić
+381 63 654 511
msaletic@klaes.com
www.klaes.com