ALU stolarija Poslovanje u skladu sa svetskim trendovima

Poslovanje u skladu sa svetskim trendovima

Proal energetska efikasnost
U slučaju kiše ili oluje, prozor će se sam zatvoriti

Spremni da odgovore na sve zahteve klijenata

PROAL je renomirana firma iz Prokuplja, osnovana 1991. godine. Posluje na području cele Srbije, sa centralom u Nišu. Zauzima jedno od vodećih mesta u našoj zemlji i regionu kada je u pitanju veleprodaja aluminijumskih i PVC profila i ostale prateće opreme i pribora. Tokom dugogodišnjeg poslovanja firma je proširila kapacitete, povećavši magacinske prostore, radnu snagu, lagere, vozni park…

Asortiman profila i okova se menja i prilagođava zahtevima sve probirljivijeg tržišta. Proal prati sve svetske trendove u oblasti građevinarstva, primenjujući ih u svom poslovanju i ponudi. U prodajnom programu zastupljeni su aluminijumski profili sopstvenih konstrukcijskih rešenja, proizvedeni u skladu sa svim svetskim i evropskim standardima. Veliki broj objekata je urađen sa Proal profilima u zemlji i inostranstvu.

Pored profila za prozore i vrata, Proal se može pohvaliti izuzetnim sistemom fasadnih profila. Ponuda obuhvata profile za izdradu strukturalnih, polustrukturalnih i samoventilirajućih fasada. Postoji mogućnost rešavanja svih tehničkih zahteva, tako da i najkomplikovaniji postaju rešivi.

Alubond je materijal koji ima sve češću primenu. Proal u svom asortimanu ima razne vrste Alubonda, od običnog do vatro-otpornog. Takođe ispunjava i različite zahteve za bojama i pored standardne palete koja obuhvata preko 60 vrsta. Kupcima se nudi i obrada Alubonda CNC mašinom.

Proal ispunjava specijalne zahteve kupaca pružajući tehničku podršku. Po potrebi izrađuje specijalne alate i profile kako za svoju oblast tako i za druge industrije.

Mašine su sastavni deo prodajnog programa. Široka ponuda omogućava startnu osnovu i podršku novim radionicama, kao i osavremenjivanje postojećih proizvodnja. Proal pruža tehničku podršku i garanciju svih proizvoda.

Energetska efikasnost je jedan od najvećih prioriteta poslovanja. Proal svojim sistemima ispunjava sve uslove zelene gradnje o čemu govori podatak da je na sajmu građevinarstva 2013 štand Proal-a je nosio oznaku „GO GREEN“.

PROAL ProkupljePROAL d.o.o.
Toplički partizanski odred 75
18250 Novo Selo-Niš
Niš-tel: +381 18 4289 525; +381 18 4289 545
Užice-tel: +381 31 546 688; +381 542 402
E-mail: info@proal.rs
website: www.proal.rs