Poslovanje u skladu sa svetskim trendovima

Spremni da odgovore na sve zahteve klijenata

PROAL je renomirana firma iz Prokuplja, osnovana 1991. godine. Posluje na području cele Srbije, sa centralom u Nišu. Zauzima jedno od vodećih mesta u našoj zemlji i regionu kada je u pitanju veleprodaja aluminijumskih i PVC profila i ostale prateće opreme i pribora. Tokom dugogodišnjeg poslovanja firma je proširila kapacitete, povećavši magacinske prostore, radnu snagu, lagere, vozni park…

Asortiman profila i okova se menja i prilagođava zahtevima sve probirljivijeg tržišta. Proal prati sve svetske trendove u oblasti građevinarstva, primenjujući ih u svom poslovanju i ponudi. U prodajnom programu zastupljeni su aluminijumski profili sopstvenih konstrukcijskih rešenja, proizvedeni u skladu sa svim svetskim i evropskim standardima. Veliki broj objekata je urađen sa Proal profilima u zemlji i inostranstvu.

Pored profila za prozore i vrata, Proal se može pohvaliti izuzetnim sistemom fasadnih profila. Ponuda obuhvata profile za izdradu strukturalnih, polustrukturalnih i samoventilirajućih fasada. Postoji mogućnost rešavanja svih tehničkih zahteva, tako da i najkomplikovaniji postaju rešivi.

Alubond je materijal koji ima sve češću primenu. Proal u svom asortimanu ima razne vrste Alubonda, od običnog do vatro-otpornog. Takođe ispunjava i različite zahteve za bojama i pored standardne palete koja obuhvata preko 60 vrsta. Kupcima se nudi i obrada Alubonda CNC mašinom.

Proal ispunjava specijalne zahteve kupaca pružajući tehničku podršku. Po potrebi izrađuje specijalne alate i profile kako za svoju oblast tako i za druge industrije.

Mašine su sastavni deo prodajnog programa. Široka ponuda omogućava startnu osnovu i podršku novim radionicama, kao i osavremenjivanje postojećih proizvodnja. Proal pruža tehničku podršku i garanciju svih proizvoda.

Energetska efikasnost je jedan od najvećih prioriteta poslovanja. Proal svojim sistemima ispunjava sve uslove zelene gradnje o čemu govori podatak da je na sajmu građevinarstva 2013 štand Proal-a je nosio oznaku „GO GREEN“.

PROAL ProkupljePROAL d.o.o.
Toplički partizanski odred 75
18250 Novo Selo-Niš
Niš-tel: +381 18 4289 525; +381 18 4289 545
Užice-tel: +381 31 546 688; +381 542 402
E-mail: info@proal.rs
website: www.proal.rs

Prethodni tekstRAU-FIPRO – Inovativni visokotehnološki materijal
Sledeći tekstInovativni krovni prozori