BELAC – Potvrda kvaliteta je plasman naših proizvoda

Firma“BELAC“ je osnovana 1966 god,kao zanatska radnja koja se bavila proizvodnjom drvene stolarije i nameštaja. Sedište firme se nalazi u Petrovcu na Mlavi u Braničevskom okrugu.

Firma je 1971 proširila delatnost pa je postala stolarsko-staklorezačka radnja. Praćenjem tržišta 1994 godine počinje proizvodnja aluminijumske stolarije.

Belac-basic-sigurnosna-vrata

Početkom 1998 firma se seli u novu savremenu halu površine 1500 m2 i proširuje svoju delatnost i na PVC stolariju. Opredeljenje i ključ poslovne politike vlasnika preduzeća je bila upotreba savremenih materijala i tehnologija da bi se dobio proizvod koji svojim kvalitetom ispunjava zahteve kao i proizvodi zapadno-evropskog tržišta. Potvrda kvaliteta je plasman naših proizvoda na tržišta Srbije, Crne Gore, Švajcarske, Austrije, Holandije, Slovenije, Nemačke…

Belac-bDOOR-sigurnosna-vrata

Belac-premium-sigurnosna-vrata

Brojni objekti koje smo mi opremili ekskluzivnom stolarijom i hiljade zadovoljnih mušterija govore o nama više nego dovoljno. Naš moto su: brzina, kvalitet, višegodišnje iskustvo i tradicija. Naši proizvodi su od najkvalitetnijih repromaterijala od renomiranih svetskih proizvođača a to su:

• Aluplast
• Exalco
• Roto
• Stublina

Proizvodni kapaciteti našeg pogona mogu zadovoljiti sve od individualnih stambenih objekata, poslovnih prostora, tržnih centara pa do velikih stambenih objekata. Ekipe za montažu su primer profesionalnog i timskog rada.

S` poštovanjem Direktor Nikolić Vladica

www.belac.rs

BELAC d.o.o.
Srpskih Vladara 1/b, 12300 Petrovac
T: +381(0)12 334 740
F: +381(0)12 710 0307
belac@belac.rswww.belac.rs