PRESS GLASS svojim razvojem naglašava prednosti svojih klijenata stvarajući različitosti u ponudi na tržištu

Povećanje proizvodnog potencijala, proširen asortiman, različite dimenzije staklenih jedinica, razvoj alata za odgovarajući izbor glaziranja – samo su neki od primera inovacija PRESS GLASS kompanije koji su namenjeni jačanju konkurencije na tržištu.

Kompanija je prilagodila svoj proizvodni pogon kako bi mogla da proizvodi glazirane jedinice ojačanog laminiranog stakla sa mogućnošću digitalne štampe, dimenzija sve do 7000 x 3200 mm. Takođe, uvedene su i mobilne inovacije koje pomažu izbor stakla i omogućavaju brz i jednostavan uvid u detaljne parametre i pristup CE deklaracijama za isporučene proizvode.

Velike dimenzije stakla koje nudi PRESS GLASS su odgovor kompanije na trenutne trendove u građevinarstvu i rast populariteta velikih staklenih površina bez prekida.

“Praktično svaka proizvodna linija u fabrici u Radomskom je prilagođena novim standardima. Sve naši napori su uloženi u otvaranje mogućnosti proizvodnje staklenih jedinica dimenzija 7000 x 3200 mm. Sada su dizajneri u mogućnosti da osiguraju primenu velikih staklenih površina bez prekida.”, objašnjava Gerard Plaze is sektora promocije PRESS GLASS kompanije.

Mi nastavljamo sa povećanjem proizvoda koje nudi naša kompanija. Na primer, u ponudi akustičnog stakla, čiji se obim povećao na skoro 80 različitih vrsta – samo u toku jedne godine uvedeno je oko 20 novih vrsta stakala. Ponuda stakla za solarnu upotrebu je portfolio sastavljena od svih najvećih proizvođača ravnog stakla. Sve ovo je podržano jakim konsultantskim uslugama.

PRESS GLASS MOBILE – inovativni objekti

PRESS GLASS pridaje velik značaj uslugama koje pruža svojim klijentima. Takav pristup se vidi u npr. razvoju novih alata koji služe za pomoć pri odabiru i konfiguraciji stakla. PRESS GLASS MOBILE – besplatna aplikacija za mobilne uređaje (iOS i android platforme).

“PRESS GLASS MOBILE pruža interesantne mogućnosti. Na primer, pri izboru odgovarajućeg akustičnog stakla ili kontrolnog solarnog stakla, konfigurator će vam pomoći da odaberete najbolji tip stakla sa mogućnošću da ga uporedite sa ostalima iz ponude. Kako bi ovo sve bilo moguće, potrebno je odabrati sve tačne parametre koji su vam potrebni. Ova usluga moguća je i preko našeg websajta.”, dodaje Gerard Plaze.

Foto: Press Glass Foto: Press Glass

Konfigurator se može koristiti za precizan odabir npr. akustičnog stakla, ukoliko su poznati određeni parametri – npr. termalni index Rw i korekcija indeksa C i Ctr. Sa praktične strane, jednako je važno odrediti težinu kao i klasu zaštite i bezbednosti kako bi se odredila debljina stakla. Konfigurator vam može olakšati izbor i po vrednostima termalnog indexa Rw, kao i po svim drugim indeksima i opcijama.

PRESS GLASS konfigurator
Foto: Press Glass

U aplikaciji PRESS GLASS MOBILE korisnici mogu pronaći tri konfiguratora (za akustično staklo, solarno staklo, i staklo za digitalnu štampu) i pretraživač CE deklaracije proizvoda. Osim što PRESS GLASS predstavlja inovacije i proširuje svoju plaletu proizvoda, ova kompanija je posvećena konstantnom razvoju svojih proizvodnih mogućnosti.

U 2015. godini PRESS GLASS kompanija je završila nadogradnju objekta u Radomskom – koji je sada najveći i najmoderniji objekat za obradu stakla u Evropi. Takođe, pre nekoliko meseci, otvorena je nova poslovnica u Varaždinu u Hrvatskoj.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje u google play prodavnici.

QR kod - video fabrika u RadomskomRazvoj fabrike u Poljskoj

Pogledajte video snimak na YouTube kanalu skeniranjem barkoda

 

 

QR kod - video fabrika u VaraždinuRazvoj fabrike u Hrvatskoj

Pogledajte video snimak na YouTube kanalu skeniranjem barkoda

 

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com