Pavle d.o.o. – Vodeća firma u oblasti prerade STAKLA

Firma Pavle osnovana je 1992. godine. Od svog osnivanja “Pavle” se razvio u vodeću firmu u oblasti prerade stakla. Pratimo razvoj novih tehnologija i trudimo se da stalno uvodimo inovacije kako bi smo doprineli što boljem kvalitetu proizvoda. Raspolažemo sa automatizovanim mašinama u svim procesima, tako da su kapaciteti proizvodnje na zavidnom nivou.

UZ STRUČNE KADROVE I NAJSAVREMENIJU OPREMU MOŽEMO ODGOVORITI NA NAJKOMPLEKSIJE ZAHTEVE I VREMENSKE ROKOVE. FIRMA JE SMEŠTENA NA SVEGA 10 KILOMETARA OD BEOGRADA. IMAMO MOGUĆNOST DRUMSKOG, REČNOG I ŽELEZNIČKOG SAOBRAĆAJA. NAŠI NAJZNAČAJNIJI DOBAVLJAČI SU GUARDIAN, AGC, SANGALLI GROUP I MNOGI DRUGI. FIRMA PAVLE DANAS IMA KLJUČNU ULOGU U MODERNOM STAKLARSTVU.

Liderska pozicija u proizvodnji kaljenih stakala

strukturalne fasade; staklena vrata, dovratnici i predgradni zidovi; tuš kabine; podovi, stepeništa, gelenderi, termoizolaciona stakla, stolovi, stakla za auto-industriju…

Danas je nemoguće nabrojati sve uloge koje u arhitekturi, enterijeru i opremanju prostora koje jedino staklo moze preuzeti na sebe. Zgrade sa STAKLENIM FASADAMA imaju prednost jer omogućavaju korišćenje sunčeve svetlosti kao izvor osvetljenja. Takođe je nezaobilazan faktor i ušteda energije.

“Pavle” raspolaže sa dve automatske linije za izradu TERMOIZOLACIONIH STAKALA. Linije su poslednje generacije tako da su spremne da odgovore na izazove novih generacija stakala kao što su energetska stakla sa osetljivim low-e premazima. Kapacitet dnevne proizvodnje je 500 m². Zaposleni u firmi “Pavle” poseduju veliko dugogodišnje iskustvo u izradi termoizolacionih stakala.

Zgrade sa staklenim fasadama imaju prednost
Pavle doo – Falkensteiner

Za LAMINIRANA STAKLA imamo sve više zahteva za izradu, kao što su stakleni podovi, stepeništa, staklene ograde i izlozi. U mogućnosti smo da ponudimo samo laminirana VSG stakla i u kombinaciji VSG + ESG što postaje standard u današnjoj arhitekturi.

Proizvodnja KALJENIH STAKALA vrši se na jednoj od najsavremenijih mašina „TAMGLASS“ PRO-E. Uz stručnost naših kadrova i odličnu opremu dobijamo savršen proizvod. Maksimalne dimenzije za kaljena stakla su 2400x4000mm što nas dovodi u lidersku poziciju. Proizvodi od kaljenih stakala su: strukturalne fasade; staklena vrata, dovratnici i predgradni zidovi; tuš kabine; podovi, stepeništa, gelenderi, termoizolaciona stakla, stolovi, stakla za auto-industriju i drugi.

Proizvodnja EMAJLIRANIH STAKALA se vrši na automatskoj liniji italijanskog proizvođača KERRA – GLASS. Maksimalne dimenzije su 2200x4000mm.

Što se tiče SAVIJANJA STAKALA, opremljeni smo sa tri peći za savijanje stakala raznih dimenzija. Takođe, odgovaramo na sve izazove današnjice u modernoj arhitekturi, posebno zakrivljenim staklima. Izrađujemo kako enterijersko tako i eksterijersko fasadno savijeno staklo.

U mogućnosti smo da ponudimo kompletno opremanje poslovnih i stambenih objekata kao i hotela u čemu imamo mnogo iskustva. Naš stručni tim je sposoban da odgovori na izazove današnjih, modernih arhitektonskih rešenja. Tehnička priprema, proizvodnja kao i montaža su na visokom nivou što pokazuju reference koje su ostale iza nas.

Sve je više zahteva za transparentnim staklenim balkonima, podovima i gazištima. Izrađujemo više tipova staklenih ograda, razne kombinacije staklenih podova i gazišta, a sve po želji naših klijenata. Takođe, veliki broj objekata kako u zemlji tako i u inostranstvu smo opremili ovim proizvodima.

Trend u arhitektonskom svetu svakako su i stakleni zidovi i pregrade
Foto: Pavle d.o.o. – Trend u arhitektonskom svetu svakako su i stakleni zidovi i pregrade

Trend u arhitektonskom svetu svakako su i STAKLENI ZIDOVI i pregrade. Pored transparentnih zidova, za oblaganje zidova koriste se stakla u boji. U proizvodnji staklenih zidova i pregrada koriste se isključivo sigurnosna stakla, kaljena (ESG) ili laminirana (VSG). Koristimo aluminijumske profile marke Dorma, što dodatno garantuje kvalitet naših usluga.

TUŠ KABINE postaju standard svakog moderno opremljenog stana, kuće i hotela. Godinama se bavimo izradom i montažom tuš kabina. Možemo slobodno reći da smo otišli korak dalje u pogledu kvaliteta. Koristimo okove tipa Dorma. Stakla su sa premazima protiv kamenca što doprinosi lakšem održavanju stakala. Za naše klijente izrađujemo kabine po meri i želji u njihovim domovima i poslovnim objektima.

Kompletna usluga ugradnje i montaže proizvoda

Završna obrada i kontrola gotovih proizvoda je svakako jedan od najvažnijih koraka na putu ka kvalitetnom proizvodu. Po opremi i mašinskom parku, koji je sastavljen od mašina vodećih svetskih proizvođača, možemo slobodno reći da se nalazimo u vrhu ponude i kvaliteta našeg regiona. Obavezna, završna kontrola, garantuje kvalitet u svakom segmentu proizvodnje.

U cilju poboljšanja i razvoja kvaliteta u pružanju usluga našim klijentima, pored proizvodnje nudimo i kompletnu uslugu ugradnje i montaže proizvoda. U našem voznom parku posedujemo specijalna vozila za transport stakla i specijalnih alata. Naš kvalifikovani kadar poseduje dugogodišnje iskustvo u montaži koje se meri milionima kvadratnih metara raznih tipova stakla.

www.pavle.rsPAVLE d.o.o.
Stevana Šupljikca 16, 26000 Pančevo
T. +381 13 313 111
F. +381 13 310 934
m.tmusic@pavle.rs
www.pavle.rs