Pavle doo je jedan od vodećih proizvodača i dobavljača arhitektonskih staklenih proizvoda u Srbiji

Mi smo fabrika STAKLA

STAKLO

Danas je nemoguće nabrojati sve uloge koje u arhitekturi, enterijeru i opremanju prostora koje jedino staklo moze preuzeti na sebe. Zgrade sa staklenim fasadama imaju prednost jer omogućavaju korišćenje sunčeve svetlosti kao izvor osvetljenja. Takođe je nezaobilazan faktor i ušteda energije.

TERMOIZOLACIONA STAKLA

Pavle raspolaže sa dve automatske linije za izradu termoizolacionih stakala. Linije su poslednje generacije tako da su spremne da odgovore na izazove novih generacija stakala kao što su energetska stakla sa osetljivim low-e premazima. Kapacitet dnevne proizvodnje je 500 m². Zaposleni u firmi Pavle poseduju veliko dugogodišnje iskustvo u izradi termoizolacionih stakala.

Zgrade sa staklenim fasadama imaju prednost
Pavle doo – Falkensteiner

LAMINIRANO STAKLO

Za laminirana stakla imamo sve više zahteva za izradu, kao što su stakleni podovi, stepeništa, staklene ograde i izlozi. U mogućnosti smo da ponudimo samo laminirana VSG stakla i u kombinaciji VSG + ESG što postaje standard u današnjoj arhitekturi.

KALJENA I EMAJLIRANA STAKLA

Proizvodnja KALJENIH STAKALA vrši se na jednoj od najsavremenijih mašina „TAM-GLASS“PRO-E. Uz stručnost naših kadrova i odličnu opremu dobijamo savršen proizvod. Maksimalne dimenzije za kaljena stakla su 2400x4000mm što nas dovodi u lidersku poziciju. Proizvodi od kaljenih stakala su: strukturalne fasade; staklena vrata, dovratnici i predgradni zidovi; tuš kabine; podovi, stepeništa, gelenderi, termoizolaciona stakla, stolovi, stakla za auto-industriju i drugi.

Proizvodnja EMAJLIRANIH STAKALA se vrši na automatskoj liniji italijanskog proizvođača KERRA-GLASS. Maksimalne dimenzije su 2200 x 4000 mm.

Vodeći proizvođač i dobavljač arhitektonskih staklenih proizvoda u Srbiji
Pavle doo – Metropol Palace

SAVIJANJE STAKLA

Što se tiče savijanja stakala, opremljeni smo sa tri peći za savijanje stakala raznih dimenzija. Takođe, odgovaramo na sve izazove današnjice u modernoj arhitekturi, posebno zakrivljenim staklima. Izrađujemo kako enterijersko tako i eksterijersko fasadno savijeno staklo.

STAKLENA VRATA

U mogućnosti smo da ponudimo kompletno opremanje poslovnih i stambenih objekata kao i hotela u čemu imamo mnogo iskustva. Nas stručni tim je sposoban da odgovori na izazove današnjih, modernih arhitektonskih rešenja. Tehnička priprema, proizvodnja kao i montaža su na visokom nivou što pokazuju reference koje su ostale iza nas.

STEPENIŠTA

Sve je više zahteva za transparentnim staklenim balkonima, podovima i gazištima. Izrađujemo više tipova staklenih ograda, razne kombinacije staklenih podova i gazišta a sve po želji naših klijenata. Takođe, veliki broj objekata kako u zemlji tako i u inostranstvu smo opremili ovim proizvodima.

STAKLENI ZIDOVI

Trend u arhitektonskom svetu svakako su i stakleni zidovi i pregrade. Pored transparentnih zidova, za oblaganje zidova koriste se stakla u boji. U proizvodnji staklenih zidova i pregrada koriste se isključivo sigurnosna stakla, kaljena (ESG) ili laminirana (VSG). Koristimo aluminijumske profile marke Dorma, što dodatno garantuje kvalitet naših usluga.

Trend u arhitektonskom svetu svakako su i stakleni zidovi i pregrade
Foto: Pavle d.o.o. – Trend u arhitektonskom svetu svakako su i stakleni zidovi i pregrade

TUŠ KABINE

Tuš kabine postaju standard svakog moderno opremljenog stana, kuće i hotela. Godinama se bavimo izradom i montažom tuš kabina. Možemo slobodno reći da smo otišli korak dalje u pogledu kvaliteta. Koristimo okove tipa Dorma. Stakla su sa premazima protiv kamenca što doprinosi lakšem održavanju stakala. Za naše klijente izradjujemo kabine po meri i želji u njihovim domovima i poslovnim objektima.

ZAVRŠNA OBRADA

Završna obrada i kontrola gotovih proizvoda je svakako jedan od najvažnijih koraka na putu ka kvalitetnom proizvodu. Po opremi i mašinskom parku, koji je sastavljen od mašina vodećih svetskih proizvođača, možemo slobodno reći da se nalazimo u vrhu ponude i kvaliteta našeg regiona. Obavezna, završna kontrola, garantuje kvalitet u svakom segmentu proizvodnje.

UGRADNJA

U cilju poboljšanja i razvoja kvaliteta u pružanju usluga našim klijentima, pored proizvodnje nudimo i kompletnu uslugu ugradnje i montaže proizvoda. U našem voznom parku posedujemo specijalna vozila za transport stakla i specijalnih alata. Naš kvalifikovani kadar poseduje dugogodišnje iskustvo u montaži koje se meri milionima kvadratnih metara raznih tipova stakla.

www.pavle.rsPAVLE d.o.o.
Stevana Šupljikca 16, 26000 Pančevo
T. +381 13 313 111
F. +381 13 310 934
m.tmusic@pavle.rs
www.pavle.rs