GEALAN na 4. Međunarodnom kongresu ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST

Kompanija GEALAN učestvovala je od 8. do 10. oktobra na 4. Međunarodnom kongresu ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST: Congress SAEE u Jugoslovenskoj kinoteci kao srebrni sponzor.

Pored predavanja u okviru Kongresa održane su i dve radionice za studente i mlade arhitekte, od kojih je jednu vodila pejzažna arhitektica i nagrađivana dizajnerka vrtova iz Engleske, Kate Gould, dok je za drugu radionicu bio zadužen Saša Begović, profesor Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu i osnivač studija 3LHD.

gealan
GEALAN na 4. Međunarodnom kongresu ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST: Congress SAEE u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu

Na izložbi sponzora učesnici i posetioci su imali priliku da vide nove tehnologije, proizvode i materijale koji se primenjuju u ekološkoj, održivoj i energetski efikasnoj arhitekturi.

Gealan

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
E. marko.andrejevic@gealan.rs
W. www.gealan.de

 

Prethodni tekstAluminijum i staklo na neboderima
Sledeći tekstProizvodnja građevinske stolarije – Konstrukcija drvo-aluminijum
GEALAN grupa jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Kao inovativni proizvođač sistema za PVC profile za prozore i vrata, GEALAN osim toga svojim partnerima nudi brojne usluge. Naša služba za savetovanje arhitekata i građevinsko-tehnička služba pomažu arhitektama i projektantima u svakodnevnom radu. Gealan postavlja temelj za izradu izuzetno lepih, izrazito stabilnih i posebno sigurnih prozora, vrata i modernih kliznih rešenja i njihovo opskrbljivanje vrhunskim vrednostima toplotne izolacije.