Novi standardi u okviru PRESS GLASS-a

PRESS GLASS, kompanija koje se specijalizovala za proizvodnju stakla za konstrukcije je postavila novi standard, povezujući svoje dve fabrike u Poljskoj i Hrvatskoj. Kako objašnjava proizvođač, dokumenat je obnovljen, dopunjen i znatno proširen sadržajem.

master_slider_HR

PRESS GLASS standard je sastavljen po najnovijim pravilima Evropske unije i sastoji se iz dva glavna dela koji se odnose na termoizolacione karakteristike stakla, i na staklo kao zaseban elemenat. Između ostalog, ovaj dokumenat uključuje detaljne informacije o testovima koji se tiču staklenih panela koje proizvodi ova kompanija.

„Ovaj dokumenat je dopunjen detaljnim informacijama o trenutnim planovima naših fabrika. Novi standard ŠRESS GLASS kompanije je utoliko i kompletniji i opširniji u odnosu na prethodni. Npr. Svako ko je zainteresovan, u mogućnosti je da pogleda naše metode istraživanja i inspekcije konkretnih operacija u određenim tipovima panela.” – izjavljuje PRESS GLASS

Prema proizvođaču, ceo dokumenat je sastavljen jasno, tako da ne bi trebao biti problem pronaći traženu informaciju. Dokumenat se sastoji, osim tekstualnog dela, iz grafike, slika i tehničkih crteža.

PRESS GLASS standard: https://www.pressglass.eu/accesible-materials/company-standard?lang=en

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com

Prethodni tekstReflektor koji unosi prirodno svetlo u vaš dom
Sledeći tekstKada vekovna lepota kuca na prozor Vašeg doma