magis40 – sloboda dizajna

Enterijer Janković je internacionalna kompanija sa 30-godišnjom tradicijom pružanja sveobuhvatnog spektra usluga uređenja enterijera i rešenja za luksuzne stambene i poslovne objekte na domaćem i međunarodnom tržištu.

Prepoznavši potrebe klijenata u okviru svoje grupacije osnovana je firma EJ AluStone d.o.o. koja se bavi specijalizovanom proizvodnjom i obradom fasadne stolarije.

Tanki okviri

magis40 je sloboda dizajna, sloboda izražavanja, kreiranje novih prostora uz visoku udobnost življenja. Prostor koji se dizajnira se ne narušava, a dizajner ima slobodu vertikalnog izražavanja i potpune kreativnosti bez postavljenih ograničenja. Prozor i vrata postaju fluidni, diskretni predmeti koji se stapaju s unutrašnjim uređenjem. Po prvi put možete odabrati prozor koji nije primarno tehnički, nego dizajnerski element.

magis40 ostavlja prostor mašti i dizajnu.

prozori enterijer magis40
Foto: EJ ALUSTONE / magis40 (synthesis) – prozori tankog okvira

Održiv izbor

U sistemu magis40 kuca srce od lameliranog drveta jer je kod nas priroda uvek u trendu. Profil od lameliranog drveta omogućava optimalnu upotrebu biljke, bez otpada. Upotreba programiranih tehnika ekološkog pošumljavanja čini prozor i vrata magis40 održivim proizvodom. Prozori EJ AluStone imaju FSC® sertifikat zahvaljujući upotrebi drveta iz šuma kojima se upravlja ekološki svesno i ekonomski održivo.

Drvo: održivo i tehnološko.

Stolarija drvo-aluminijum poravnata sa zidom, skrivenim okvirom prozora i najtanjim krilom od samo 40 mm.

Protagonista je svetlost

Sa proizvodom magis40 imate na raspolaganju ekstremni, tanki i elegantni dizajn. Jednostavnost i funkcionalnost se obnavljaju, razvijaju se potragom za čistim i minimalnim oblicima u kombinaciji s racionalizmom prirodnih sirovina.

Uniform Magis 40
Foto: EJ ALUSTONE / Uniform Magis 40

EJ AluStone logo

EJ AluStone d.o.o.
Primorska 88, 21000 Novi Sad
office@alustone.co.rs
www.alustone.co.rs

Prethodni tekstANKETA na portalu www.prozorivrata.com: Da li ste znali šta je RAL ugradnja i koji su njeni principi?
Sledeći tekstUSKORO: Međunarodna naučno-stručna konferencija „SFERA 2022“