Casadei industria – mašine za obradu panela

ESTE TEAM d.o.o. odnedavno sarađuje sa proizvođačem opreme visoke tehnologije Casadei Industria koji izrađuje vertikalne obradne centre, mašine za glodanje i savijanje, automatske kanterice za obradu panela od kompozitnih materijala, lakih metala, presovanih laminata itd. Kompanija je osnovana 1994. u Republici San Marino i jedan je od lidera na tržištu.

Sledeće karakteristike čine mašine Casadei Industria vodećim u svom rangu:

  • Fleksibilnost i jednostavnost
  • Kompaktnost i robustnost
  • Dobar odnos cene i kvaliteta

Casadei Industria je pravi izbor za kompanije svih veličina, za sve koji žele odličan kvalitet gotovih proizvoda uz garantovanu brigu o detaljima.

Mašina za glodanje i savijanje ivica arhitektonskih panela – ALU BENDER

Velika pažnja je posvećena bezbednosti, ergonomiji i fleksibilnosti. Specifična struktura mašine omogućava pravilno postavljanje panela pri konstantnoj brzini, omogućujući bezbednost operatera, preciznost i konstantan kvalitet izrade.

Mašina za glodanje i savijanje ivica arhitektonskih panela  - ALU BENDER
Mašina za glodanje i savijanje ivica arhitektonskih panela – ALU BENDER

Kompozitni materijali od aluminijuma (Alucobond® itd.) sastoje se od jezgra i dva aluminijumska pokrivna sloja koji su izloženi spoljašnjim uticajima. Alu Bender savija i zatvara ivice panela, zaštićuje ih i daje estetski finiš.

Paneli sa saćastom aluminijumskom ispunom (Larcore®, Alucore®, itd.), kod kojih su unutrašnji alu slojevi izloženi, takođe se mogu obrađivati na mašini Alu Bender. Nakon što glodala skinu određeni deo materijala ivice, sistemom valjaka se vrši deformacija lima lica i zatvara se ivica.

Aluminijumski kompozitni paneli, aluminijumski saćasti paneli i HPL paneli svih dimenzija mogu se obrađivati na mašini Alu Bender, što joj daje široku primenu u izradi kasetnih fasada.

CNC obradni centar – ALU RANGER

Vertikalni obradni centri su uneli revoluciju u proizvodnju. Na osnovu velikog iskustva, Casadei Industria ističe brojne prednosti rada u vertikalnoj ravni, kako pri obradi, tako i za operatera: fleksibilnost, preciznost, ušteda prostora (čak 60%), smanjenje vibracija, ergonomski pristup i bezbednost. Glavne odlike su velika i lako dostupna radna površina i mali prostor koji je potreban. Zahvaljujući brzini, visokoj produktivnosti i pouzdanosti, ovi vertikalni obradni centri predstavljaju uzor u oblasti arhitektonskih obloga i fasada.

Na Alu Rangeru se može vršiti rezanje, glodanje i bušenje kompozitnih panela, aluminijumskih panela, fiber-cementnih ploča, izolacionih panela, laminata presovanih pod visokim pritiskom, alu saća i drugih materijala. Cad-Cam parametarski softver koji se koristi uz mašinu, omogućava crtanje i obradu različitih oblika, dok je zahvaljujući opciji optimizacije omogućeno maksimalno iskorišćenje materijala.

CNC obradni centar  - ALU RANGER
CNC obradni centar – ALU RANGER

ALU RANGER se izrađuje sa radnim stolom dimenzija 4200×2100 mm, 6300×2100 mm i 10100×2100 mm, sa ili bez opcije za izradu V-ureza. Alu Loader i Alu Feeder, sistem za utovar i sistem za automatsko pozicioniranje panela, spadaju u prateću opremu mašina Casadei Industria i služe da olakšaju, ubrzaju i automatizuju proces pripreme za obradu.

Filozofija kompanije Casadei Industria usmerena je ka inovacijama koje su obeležile njeno prisustvo na međunarodnom tržištu, a očekuje se dobar plasman i na tržištu Jugoistočne Evrope za koje je zadužen ESTE TEAM d.o.o..

Prodajni program obuhvata mašine vodećih svetskih proizvođača:

• INTERMAC mašine za obradu stakla, kamena i metala
• EMMEGI mašine za obradu AL&PVC-a
• TEKNA mašine za obradu profila i panela od različitih materijala
• CASADEI INDUSTRIA mašine za obradu panela od različitih materijala
• PUJOL peći i EVA folije za laminiranje stakla
• ADELIO LATTUADA vertikalne brusilice i fazetirke
• CEFLA emajliranje, sito štampa, digitalni printeri
• SCV SYSTEM perilice, peskirnice, oprema za izo staklo
• MOVETRO sistemi za utovar i skladištenje stakla
• DELTAMAX AUTOMAZIONE kontrola kvaliteta
• DIAMUT dijamantski alati za obradu stakla i kamena
• MCD BETTER alati za obradu AL&PVC

Pored prodaje mašina gore navedenih proizvođača, važnu poslovnu aktivnost predstavljaju post-prodajne usluge koje ESTE TEAM d.o.o. pruža svojim klijentima. Prioritet tehničke službe ove kompanije je pružanje brzih i kvalitetnih servisnih usluga kada i gde je to potrebno. Vrše se instalacije novih mašina, obuka operatera za rad na njima, kao i servisne intervencije po potrebi. Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju, a sve to da bi klijenti bili u mogućnosti da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti. ESTE TEAM d.o.o. je partner koji Vam može ponuditi kompletnu opremu za obradu AL&PVC i stakla i pomoći Vam da pronađete svoje mesto na tržištu i postanete prepoznatljivi po kvalitetu poput naših brojnih zadovoljnih klijenata!

ESTE TEAM d.o.o.

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net