Krovni prozori za izuzetne kuće

Zahvaljujući nižoj visini ugradnje, krovni prozori se ističu spolja po svojoj ergonomskojj formi i optimalnoj integraciji u sam krov. Kako bi kuća bila energetski efikasna, krovni prozori se opremaju toplotnom izolacijom koja poboljšava performanse prozora za 15%. Krovni prozori imaju minimalno klasu 3 sigurnosti, potvrđenu ispitivanjima, i raspolažu sigurnosnim kaljenim ostakljenjem.

Radi većeg komfora u vašem domu, krovni prozori  koji se otvaraju na dva različita načina jednom mutifunkcionalnom ručkom su najbolji izbor.

Roto Designo krovni prozori za izuzetne kuće
Slika 2 – Roto Designo krovni prozori za izuzetne kuće

Vizija Roto Designo

Postoje proizvodi koji nam se odmah svide, na prvi pogled. Upravo, vizija Roto Designo-a, nastala na ploči za crtanje, ostvarila se na temelju iskustva najboljih materijala i sirovina.

Nova generacija krovnih prozora ima jedinstveni dizajn, visokokvalitetnu antracit-metalik površinu okvira i dva načina otvaranja upravljanjem jednom ručkom smeštenom dole na prozorskom krilu. Zahvaljujući načinima otvaranja, doprinosi se sigurnijem i udobnijem pristupu otvorenom prozoru, efektivnom prozračivanju i slobodi pristupa, što omogućava užitak u pogledu. Osim toga, prozori imaju automatsku i sigurnu blokadu u položajuu za čišćenje.

Otvaranje krovnih prozora radi lepšeg ugođaja
Slika 3 – Otvaranje krovnih prozora radi lepšeg ugođaja

Krovni prozori Designo ističu se modernism dizajnom, nižom ugradnjom u krovnoj površini, visokokvalitetnom spoljašnjom površinom, multifunkcionalnom ručkom i paketom toplote izolacije.

Daljinsko upravljanje prozorima

Za područja koja su teško dostupna za ručno upravljanje, idealni su električni upravljački sistemi: zidni prekidač ili daljinsko upravljanje. Kontrolisano upravljanje sistema će se pobrinuti za sigurnost i zdravu klimu u vašem potkrovlju.

Krovni izlazi i prozori posebne namene

Spojem prozora za priključak na fasadu sa specijalnim opšavom i krovnih prozora, dobija se više svetla u potkrovlju. Dodatnu sigurnost pruža poseban paket ostakljivanja sa sigurnosnim kajenim staklom i ručkom koja se može zaključati.

Krovni prozori
Slika 4 – Krovni prozori

Krovni izlaz nije samo za odžačare, već je pogodan za radove na krovu. Okretno krilo se otvara stranu, po izboru: na desno ili levo gledajući iznutra. Krovni izlaz opremljen je mehanikom sa oprugom koja omogućava lako otvaranje i sprečava neželjeno zatvaranje.