Umorni ste od nošenja slojevite odeće po kući?

Energetski efikasni krovni prozori

Tople zime treba da imaju svi. Međutim, veliki broj stanara potkrovlja se i dalje bori sa hladnoćom, promajom i prokišnjavanjem i neophodno je da nose više slojeva odeće da bi im bilo toplo kod kuće.

Činjenica je da je 75 odsto zgrada u Evropi energetski neefikasno i da mnogi stanari traže način da na brz i lak način obezbede svoje domove od uticaja hladnih i oštrih zima, ali time samo povećavaju svoje račune za električnu energiju i plaćaju visoku cenu.

Kako da izbegnemo stalno nošenje vunenih džempera unutra?

Šta biste vi uradili da se rešite više slojeva debele odeće koju stalno nosite sve do početka leta? Renoviranje i zamena pojedinih građevinskih elemenata u stanovima i kućama bi mogao da bude način na koji dobijate instant rezultate. Tržište građevinskog materijala danas nudi različita konstruktivna rešenja koja mogu da vam pomognu da značajno unapredite energetsku efikasnost svojih domova. Postoje razne opcije koje su dostupne svakom budžetu.

Velux Srbija - VELUX STANDARD PLUS sa trostrukim staklom
Foto: Velux Srbija d.o.o.

VELUX STANDARD PLUS sa trostrukim staklom – Kvalitet života za svačiji džep

VELUX Srbija je počekom aprila lansirala nove, energetski efikasne krovne prozore u kategoriji Standard Plus sa trostrukim staklom, koji obezbeđuju smanjenje gubitka toplote kroz staklo. Dodavanje još jednog stakla u staklenu konstrukciju, zajedno sa već postojećim ThermoTechnologyTM specijalnim, jedinstvenim izolacionim sistemom, čine ove krovne prozore pravim izborom za rešavanje izazova sa unutrašnjom klimom, hladnoćom i toplotom u domovima u potkrovlju. Ono što je, takođe, interesantno jeste da su ovi krovni prozori cenovno pristupačni široj populaciji, po cenama vrlo sličnim krovnim prozorima koji imaju dvostruko staklo.

Ako se odlučite za renoviranje i zamenu krovnih prozora, svakako je preporuka da birajući ove energetski efikasne krovne prozore, obezbedite topli dom zimi i prijatnu klimu leti u svom potkrovlju dugi niz godina.


www.velux.rs
VELUX Srbija d.o.o.
dr Ive Popovića Đanija 3, 11040 Beograd
T. +381 11 20 57 500
F. +381 11 20 57 509
office-srbija@velux.com
www.velux.rs