Caliburn softver

Caliburn Fusion je specijalno dizajnirano softversko rešenje za prozore, vrata i zavese. Ovaj softver obezbeđuje integraciju najnovijih tehnologija, koje imaju za cilj da okupe sve kompanije koje proizvode prozore.

Prikaz- kuće u programu
Slika 2 – Prikaz- kuće u programu

Caliburn Fusion ima neverovatne mogućnosti zahvaljujući kojima možete napraviti željeni prozor ili vrata na potpuno novom nivou.

Prikaz vrata
Slika 3 – Prikaz vrata

Nenadmašna brzina programa omogućava brzi pristup važnim podacima.

Kako Caliburn Fusion radi?

Caliburn Fusion je najintuitivniji softver dostupan prozorskoj industriji i industriji vrata. Zbog svog jedinstvenog modularnog formata, bilo da ste proizvođač ili ne, Caliburn odgovara svim vašim potrebama. Možete uzeti samo opcije koje želite, a opet, ostaviti vrata otvorena za nove funkcionalnosti kako vreme prolazi, što programu omogućava rast, kako sa vama, tako i sa vašim poslom.

Mogućnosti software-a
Slika 4 – Mogućnosti software-a

Jednostavno, zamislite Caliburn kao vašu kutiju sa alatom. U njoj se nalazi pored osnovnog i neophodnog alata, i dodatni, koji će vam pomoći u novom poslu koji ste izabrali. Caliburn Fusion je ista . Počnite sa osnovnom paketom sa opcijama koje su vam neophodne, a kasnije, kada se posao razvije, možete uvrstiti nove dodatne opcije koje će se moći nositi sa vašim potrebama i željama.

Moduli koji su na raspolaganju za Caliburn Fusion ukazuju se na opsežne funkcije koje su dostupne. Neki od njih su: sistemska integracija, barkodovi, vrata i paneli, zavese i zidna platna, linerna optimizacija, prezentacije, katalozi itd.

Modul barkoda
Slika 5 – Modul barkoda

Postojanje mnoštvo funkcija i mogućnosti programa ukazuje na njegovu složenost i profesionalnost.