KALEIDO COLOR – svet boja firme REHAU

Prozori i vrata najviše utiču na izgled fasade i svakoj zgradi daju jedinstveni karakter. KALEIDO COLOR firme REHAU pruža Vam ogroman izbor boja i varijanti dizajna, tako da ne postoji ništa što će ograničavati Vašu maštu kada se radi o individualnom dizajnu Vaše nekretnine.

Pored boje, stil karakteriše i oblik i veličina elemenata prozora i vrata. Plastični profili firme REHAU otvaraju Vam mogućnosti dizajna o kojima danas možda uopšte ne razmišljate. Uz pomoć sistema od inovativnih sirovina (kao GENEO od RAU‑FIPRO-a) mogu se napraviti i veličine koje se do sada nisu mogle realizovati na uobičajene načine.

100% REHAU kvalitet

Sve folije i lakovi se pre prve upotrebe precizno analiziraju, podvrgavaju dugotrajnim testovima i izlažu najvećim opterećenjima. O REHAU kvalitetu govorimo samo onda kada su sva testiranja uspešna. Za Vas to znači da ćete dobiti proizvod prema najstrožim industrijskim standardima, uz punu garanciju proizvođača.

Impresije

Kaleido Color
Foto: REHAU / Kaleido Color REHAU impresije

KALEIDO WOODEC

Verodostojan izgled i osećaj pravog drveta

Mat površine KALEIDO WOODEC ne izgledaju samo lepo, već pružaju i veoma realan osećaj pri dodiru. Bićete iznenađeni, jer će Vam KALEIDO WOODEC zaista otežati da razlikujete PVC prozore od drvenih prozora. Kod plastičnih prozora ćete, osim toga, profitirati i od posebno niskih troškova održavanja.

Dekori:

Kaleido woodec
Foto: REHAU / KALEIDO WOODEC dekori

KALEIDO FOIL

Posebni akcenti sa dekorima drveta, metalik dekorima i jednobojnim dekorima

Kaširanje dekora je već dugo godina dokazani postupak kolorisanja na tržištu. REHAU dekori se prethodno tretiraju lepkom, a zatim se mašinama visokih performansi specijalnim postupkom pažljivo nanose na prozorski profil. PVC folija je dvoslojna, osnovna folija je jednobojna ili sa štampom, a transparentni gornji sloj od PMMA štiti boje i dekore od izbleđivanja usled UV zračenja ili drugih atmosferskih uticaja. Zato dekore možete da postavljate i unutra i napolju.

Boje i dekori:

KALEIDO FOIL
Foto: REHAU / KALEIDO FOIL boje i dekori

KALEIDO PAINT

Briljantno lakiranje za Vaše REHAU prozore

Kod KALEIDO PAINT-a prozori se lakiraju bojama u skladu sa Vašim željama. Kvalitetan lak se nanosi u nekoliko slojeva i daje prozoru posebnu završnu obradu sa sjajnom ili mat površinom. Paleta boja se sve više širi – trenutno je, na primer, proširena strukturisanim premazima, kod kojih su u uobičajeni lak dodate mikročestice da bi se postigli specijalni vizuelni efekti.

KALEIDO PAINT
Foto: REHAU / KALEIDO PAINT

KALEIDO COVER

Klasično i elegantno: savršeni izgled aluminijuma

Aluminijumske obloge omogućavaju kombinovanje izgleda aluminijumskih profila sa tehničkim prednostima PVC profila. KALEIDO COVER se savršeno prilagođava prostornom obliku prozorskog profila i čvrsto povezuje sa njim. Površina obloge se može lakirati, plastificirati ili eloksirati, istovremeno je robusna i otporna na vremenske uslove. KALEIDO COVER može da se koloriše u preko 170 RAL nijansi.

KALEIDO COVER
Foto: REHAU / KALEIDO COVER

Oblici

prozor
Foto: REHAU / Oblici prozora

Sa plastičnim prozorima firme REHAU mogući su oblici koji su nezamislivi sa drugim materijalima. Izaberite oblik prozora koji odgovara Vašem objektu, uz odgovarajuću boju, i učinite ga sasvim posebnim.

 

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com