Napravi razliku, razvijaj poslovanje – REHAU divizija prozorskih rešenja

Odgovorno ponašanje prema ljudima i planeti je stvar koja je sve važnija i značajnija. U okviru divizije prozorskih rešenja, REHAU je uspostavio sve svoje procese proizvodnje i tokove nabavke održivim i predvodnik je ovog pristupa u svom sektoru.

REHAU obećanje

Rast u osnovnom poslovanju

Rastući zahtevi, koji Vam ubuduće neće zadavati glavobolju! Veća stabilnosti i postojanost oblika za manje reklamacija i zadovoljnije kupce.

Osvojite nove segmente rasta

Sa pametnim proizvodima se svakodnevno susrećemo sve više, u najrazličitijim oblastima. Mi ćemo Vam pokazati kako da zauzmete vodeću poziciju u prodaji pametnih rešenja za prozore.

2018. godine po prvi put predstavljeno, 2020. godine predstavljamo dalji razvoj i potpuno nove oblasti primene. Osvojite ovaj segment rasta za sebe.

Efikasnije pomoću novih usluga

Druge branše svakodnevno demonstriraju kako digitalizacija unapređuje njihove procese i kvalitet.

Vreme je za novitete u prozorskoj branši.

Održivi odgovori na pitanje današnjice

Postoji samo jedna planeta na kojoj možemo da živimo. Zbog toga moramo odgovornije da koristimo resurse. REHAU ima posebnu odgovornost prema čoveku i životnoj sredini.

Mi ćemo Vam pokazati kako uz REHAU da postanete „Trendsetter“ po pitanju ekološke svesti.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstŠta su „net – positive” ili energetski pozitivni objekti?
Sledeći tekstReč stručnjaka: Aluminijumski komarnici – praktični i večni
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju