Roloplast Mošić: Izložbeni salon po evropskim standardima

Znajući da se odluke o kupovini najlakše donose po završetku vizuelne analize sa elementima realne upotrebe “Roloplast Mošić” je na lokaciji svoje proizvodnje stolarije u Sremskoj Mitrovici na adresi I Novembar 275 dizajnirao i uklopio izložbeni salon gotovih proizvoda. U moderno opremljenom prostoru na više od 200 metara kvadratnih kupcu je omogućena prezentacija sirovina od kojih se proizvode prozori, ulazna i sobna vrata, unutrašnje i spoljašnje roletne, rolo ili segmentna vrata- jednom rečju sve što se odnosi na fasadnu stolariju i zaštitu od sunca i insekata.

U ovom objektu svi zainteresovani mogu bliže sagledati važnost kvalitetne fasadne stolarije za uštedu energije prilikom zagrevanja ili rashlađivanja životnog i poslovnog prostora. Znatiželjnim kupcima omogućen je ulazak u proizvodnju gde mogu pogledati proces nastajnja finalnih proizvoda i porazgovarati sa majstorima.

Izložbeni salon po evropskom standardu

Idealan geografski položaj Sremske Mitrovice pruža mogućnost individualnim kupcima, arhitektama i investitorima većih stambenih ili poslovnih objekata da iz Beograda, Novog Sada ili drugih gradova za vrlo kratko vreme budu u svetu PVC i Al prozora, vrata i roletni i da uz ljubaznu i stručnu pomoć odaberu najadekvatnije rešenje zato što je kupovina proizvoda “Roloplast Mošić” investicija sa desetogodišnjom proizvođačkom garancijom.

PVC vrata

Kompanija “Roloplast Mošić” iz Sremske Mitrovice već dugi niz godina svoje poslovanje zasniva na proizvodnji kvalitetnih proizvoda namenjenih zaštiti od sunca, insekata i neželjenih pogleda. “Roloplast Mošić” je postao sinonim za kvalitet i nalazi se u samom vrhu proizvođača PVC roletni spremnih na meru kupca. Sa iskustvom u ekstruziji od 1985. godine firma iz Sremske Mitrovice pripada vodećim proizvođačima čije se poslovanje zasniva na ekstruziji od tvrdog PVC materijala i brizganih elemenata od ABS-a. U njihovoj paleti proizvoda nalaze se cevi za plastenike, lamperija, ograde različitih dimenzija i dizajna, garnišne, podprozorske daske, lamelice i kutije za unutrašnje roletne kao i prateći elementi potrebni u finalizovanju roletni.

Nove investicije te kompanije usmerene su paralelno u dva sektora a najveći akcenat stavljen je na proizvodnju. U novoj proizvodnoj hali od 2000 m2 svakodnevno se u tri smene proizvodi roba od tvrdog PVC materijala. Zbog povećanih kapaciteta i novih proizvoda „Mošić group“ svoju trgovinsku politiku po pitanju proizvoda iz svojih proizvodnih pogona je orjentisao na izvoz u zemlje iz okruženja. „

Težnja da se zadovolje potrebe kupaca i zaokruži ponuda inicirala je stvaranje prodajne mreže „Axioma plus“ koju je kroz svoje kvalitetne proizvode i dugogodišnje prisustvo na tržištu stvorila firma SZR „Roloplast“ Sremska Mitrovica. Prodajni centri u Zemunu i saradnja sa firmom „Reconal sistemi“ iz Niša koji je u svoje magacine u Nišu i Vranju uvrstio proizvode iz asortimana „Axioma plus“ dodatno su olakšali dolazak do potrebne robe kupcima iz okruženja tih gradova.
Učvršćivanje pozicije na tržištu i pozicioniranje brendova koje prezentuje „Mošić group“ sigurno predviđa otvaranje novih prodajnih centara u nekim od velikih gradova ali do tada svi kupci mogu poručiti robu i očekivati na svojoj adresi po definisanom transportu za region kom pripadaju.

ROLOPLAST MOŠIĆ
Izložbeni salon
Sremska Mitrovica, Laćarak, 1 Novembar 275
Tel: 022 670 205
www.roloplastmosic.rs