Novosti Hans-Joachim Konz, PhD – je novi predsednik „Glasstec 2016“

Hans-Joachim Konz, PhD – je novi predsednik „Glasstec 2016“

Hans-Joachim Konz, PhD – je novi predsednik „Glasstec 2016“

Hans Joachim Konz, PhD, Izvršni član odbora SCHOTT AG je novi predsednik Glasstec-a 2016. Glasstec predsedništvo se vrši naizmenično u intervalima od dve godine, između Federalne asocijacije u industriji stakla Nemačke (BV Glas), na čijem čelu je takođe Konz i sa Federalnom asocijacijom u trgovini zastaklivanja Nemačke (BIV). Ove dve organizacije su po konceptu sponzori glasstec-a, zajedno sa „German Machinery & Plant Manufacturers Association“ (VDMA).

Glasstec je vodeći sajam na svetu za industriju stakla

Hans Joachim Konz je na čelu SCHOTT AG, vodeće internacionalne grupe koja služi različitim tržištima, uključujući i kućne aparate, farmaceutske proizvode, elektroniku, optiku, transport i arhitekturu. Kroz svoju istoriju od skoro 130 godina, ova kompanija je konstantno beležila rast i postavljala nove standard u industriji stakla.

Glasstec 2016 je skup svih profesionalaca

Hans Joachim Konz je diplomirao mehaničko inženjerstvo na Aachen univerzitetu (RWTH) 1985, nakon specijalizacije u proizvodnom inženjerstvu, do svog doktorata 1989 radio je kao asistent pri istraživanju na RWTH. Konz je započeo svoju karijeru u MAHO AG, gde je vodio menadžment i logistiku. Posle zaposlenja u građevinskoj kompaniji KHS Maschinebau i Anlagenbau AG, pridružio se SCHOTT kompaniji kao tehnički menadžer do 1995. U 2003 postavljen je na vodeću funkciju i postao je član SCHOTT grupe menadžmenta. U izvršnom veću je od 2008. godine.

Glasstec 2016 će se održati u Düsseldorf Exhibition Centre od 20.-23. Septembra 2016.

Osim svojih funkcija u SCHOTT grupi i predsedništva u BV Glas kompaniji, takođe je savetnik na velikom broju univerziteta, i član je mnogobrojnih komiteta za istraživanje i razvoj tehnologije u Nemačkoj.

„Glasstec je vodeći sajam na svetu za industriju stakla, kao i platforma za inovacije i njihovo predstavljanje. Sve to zajedno je jako stimulativno za industriju. Ja sam zaista zadovoljan što mogu da predstavljam čitavu industriju stakla kao predsednik Glasstec-a 2016“

– izjavio je Konz.

Najveći događaj na sajmu će biti specijalno izlaganje u tehnologiji stakla uživo u hali 11.

Glasstec 2016 je skup svih profesionalaca u mehaničkom inženjeringu, industriji, arhitekturi, prodaji i solarnoj energiji. Njegov širok spektar pokriva i mnogobrojne specijalne izvedbe i konferencije, pružajući dodatnu vrednost u iskustvu onima koji ga posete. Najveći događaj na sajmu će biti specijalno izlaganje u tehnologiji stakla uživo u hali 11. Kao i ranijih godina, i ovaj događaj je organizovao prof. Stefan Behling sa kolegama sa instituta građevinske konstrukcije univerziteta u Štutgardu.

Solar meets Glass konferenciju sa temama

Konferencijski program će obuhvatati strukturu stakla sa prezentacijama najboljih arhitekata kao i Solar meets Glass konferenciju sa temama koje pokrivaju staklo, i njegovo učešće u solarnoj industriji.

20.-23. septembra 2016.

Glasstec 2016 će se održati u Düsseldorf Exhibition Centre od 20.-23. septembra 2016. Sve informacije o sajmu su dostupne na www.glasstec.de.

Izlagači se mogu registrovati za učešće direktno

Izlagači se mogu registrovati za učešće direktno na www.glasstec-online.com/2330.

Više detalja možete pročitati na:
www.glasstec-online.com/presse
sve fotografije možete pogledati:
http://fotoservice.messe-duesseldorf.de/glasstec

Prethodni tekstKako bravarija od nerđajućeg čelika doprinosi inovativnom izgledu vašeg enterijera
Sledeći tekstTruCAD Door Design Tool dopušta potpuno prilagođavanje vašem domu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here