Floorplanner software pretstavlja Roomstyler, naredni korak u dizajnu enterijera

Od 2007 god. do današnjeg dana holandski početni softver Floorplanner pomogao je milionima korisnika da projektuju svoje domove po volji i želji pomoću laganog online softvera.

Projektujte svoje domove
Roomstyler – dnevna soba, drvo

U svom cilju da postane najbolja platforma za planiranje i razvoj objekta u 3D-u, dizajniranje enterijera i sl.

Floorplanner je pokrenuo novi projekat
Roomstyler – Kancelarija

Floorplanner je pokrenuo novi projekat pod nazivom Roomstyler: Softver kome može da se posluži svako ko renovira ili gradi svoj dom, svi koji traže inspiraciju, ili bi samo da se zabave na ovaj zaista inovativan način.

Softver kome može da se posluži svako
Roomstyler editor

Sa Roomstyler-om svako može da kreira foto realistične 3D modele enterijera kojeg su postavili. Čak, šta više, Roomstyler sadrži više od 120.000 različitih objekata u svojoj biblioteci. I to su sve modeli komada nameštaja, od najomiljenijih komada Ikeinih sofa ili John Lewis kreveta do ekstravagantnih dizajnerskih komada dizajnera kao što su Philippe Starck ili Marcel Wanders.

Roomstyler nudi inspiracije svaki dan
Roomstyler konkursna strana za dizajnere

Roomstyler takođe možete koristiti kao kolekciju na hiljade dizajniranih prostorija koje su online. Sa aktivnom komunikacijom dizajnera Roomstyler nudi inspiracije svaki dan.

roomstyler-newsfeed

Od prostranih potkrovlja i tinejdžerskih soba do livade na krovu i mačo prostorija: sa Roomstyler-om možete kreirati sve.

Sa Roomstyler-om možete kreirati sve
Roomstyler – bašta na krovu

roomstyler floorplanner

www.floorplanner.com

Prethodni tekstPlatnene roletne u vašem domu
Sledeći tekstVeliki uspeh i opet oboren sopstveni rekord