Ra Workshop – aluminijumski, PVC i drveni dizajn stolarije

Takozvana „Radionica„ je najbolji softver za prozore i vrata industriji – od prodavaca i trgovaca, do proizvođača i dobavljača. Ovaj program može koristiti aluminijum, vinil ili drvene profile.  Može dizajnirati i računati veliki broj proizvoda (prozore, vrata, roletne, rolo komarnike, panele, itd).

Aplikacija je fleksibilana i ima prijateljski interfejs koji će vam pomoći da date procenu dizajna prozora i vrata u minuti. Naša optimizacija u vdu algoritma daje najveće rezultate kako bi se iskoristili aluminijski, PVC, i drveni profili sa minimalnim gubicima.

Prgršt opcija za stolariju u Workshop softveru
Slika 2 – Prgršt opcija za stolariju u Workshop softveru

Ako posedujete CNC mašinu za sečenje, ovaj program se može povezati sa njima i poslati sve informacije optimizacije sečenja za automatizaciju procesa.

Tehnologija aplikacije

Izgrađena na najnovijoj tehnologiji, „Radionica“ zadovoljava sve fabričke potrebe prozora i vrata bez obzira na njihovu veličinu – od malih do veoma velikih preduzeća. Koristeći ovaj program, možete dati vašoj kompaniji prednost – povećanjem procenta prodaje.

Dizajn prozora i prozorskih okvira
Sika 3 – Dizajn prozora i prozorskih okvira

Ovaj softver je najbolji softver za stolariju na svetu. Iz dana u  dan, timovi neprekidno rade na dodavanju novih prozora i vrata karakterističnog dizajna, novih sistema na profile i nova ugrađivanja bazama podataka, kako bi se poboljšao učinak računara.

Mogućnost odabira adekvatnih roletni za vaše prozore
Slika 4 – Mogućnost odabira adekvatnih roletni za vaše prozore

Sami programski softveri nam omogućavaju lakši uvid u moguće poteškoće prilikom proizvodnje ili ugradnje stolarije, kao i vizuelni doživljaj dizajna gotovog artikla. Svakako, ovo je jefitnija opcija za sve one koji se nađu pred teškim izborom odluke na tržištu prepunom Alu, PVC i drvene stolarije.