Softver u prozorskoj industriji – Genesis Go

U vremenu ekspanzije tehnoloških inovacija, vrlo je bitno iskoristiti sve tehnologije, procese i internet mrežu kako bi na što lakši i brži način ostvarili željene ciljeve. Između ostalog, najbolji su online programi koji u par koraka dovode do rešenja. Takav je i Genesis Go.

Softver je lak za rukovanje, nalik sistemu e-pošte. Potrebna je samo internet konekcija i pretraživač. Sa Genesis Go možete napraviti sofisticirane i precizne kvote, bilo gde i bilo kada, na računaru, Mac-u, laptop-u, notebook-u, Tabletu, PC ili iPad-u.

Laka upotreba softvera
Slika 2 – Laka upotreba softvera

Korišćenje ovog programa podrazumeva da kupac sam bira elemente prozora, a softver radi sve ostalo; pregleda sve pozicije i potom automatski šalje u izradu. Ovaj program stvara personalizovana idejna rešenja sa logom Vaše kompanije.

Funkcionalnost

Program je fleksibilan i ima veoma jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se prozori i vrata urade u samo nekoliko minuta. Utrošak materijala se automatski generiše a izveštaji se dobijaju samo jednim klikom.

Zahvaljujući online korišćenju, program se može upotrebiti preko svih uređaja koji koriste internet komunikaciju.

Softver se može primeniti na raznim uređajima
Slika 3 – Softver se može primeniti na raznim uređajima

Poslednja generacija softvera za prozore i vrata

Programi svakodnevno pomažu u poslu das u postal nerazdvojni element u procesu proizvodnje. Postoje programi za PVC stolariju i za aluminijum stolariju, u zavisnosti od materijala od kojih se izrađuju prozori i vrata. Većina njih je univerzalna i može obrađivati zajedno i PVC i aluminijumsku stolariju.