Fleksibilni aluminijumski prozori

Technal nudi jedan od najobimnijih i fleksibilnijih izbora komercijalnih aluminijumskih prozora danas.
Svaki sistem ima niz opcija sigurnosti i bezbednosti, postiže izuzetnu otpornost na različite vremenske uslove i isporučuje se sa visokim performansama.

Prozori visokih performansi

Prozori visokih performansi su dostupni u dva stila: u „vidljivi“ otvarajući prozor i „minimalno“ otvarajući prozor, koji zadovoljavaju sve vaše estetske potrebe.

Izged modernog dizajna Alu prozora
Slika 2 – Izged modernog dizajna Alu prozora

Ovaj asortiman se odlikuje po broju opcija koje su na raspolaganju: jednokrilni ili dvokrilni prozori i balkonska vrata, zavese Valling ili kompozitne jedinice, ogledala ili bočno svetlo, osnovna svetla, paralelno otvaranje, itd.

GKSi – Horizontalna klizna prozorska i balkonska vrata

GKSi pripada visokoj specifikaciji rešenja kliznih vrata i prozora, razvijen za obrazovanje, poslovne i stambene potrebe.

klizna prozorska i balkonska vrata
Slika 3 – klizna prozorska i balkonska vrata

Sadrži obilje mogućnosti dizajna i širok izbor opcija koje imaju jedan cilj: udobnost, sigurnost, vizuelna i dugoročna izdržljivost, ispunjavanjući uslov funkcije i forme.

Neki od vodećih svetskih arhitekata koriste Technal sistem zastakljivanja. Sada je moguće videti u digitalnom obliku spomen knjigu objavljenu u čast 50 godina od inovacija kompanije Technal, a koja predstavlja jedinstvenu kolekciju inspiracije objekata.

Technal sistem zatakljivanja
Slika 4 – Technal sistem zatakljivanja

Aluminijumski sistemi

Trokomorni Alu prozorski sistem je dizajniran da pruži najviši nivo performansi, uz fleksibilnost da se prilagodi svakoj konfiguraciji prozora prema vašim zahtevima.

Technal android aplikacija
Slika 5 – Technal android aplikacija

Aluminijumski prozori se u ugrađuju u ABS trake koje omogućavaju da se ostvari visoka toplotna izolacija bez uobičajenih skupih prilagođavanja sistema.