Panelna vrata savremenog dizajna

Alu stolarija je lakša od PVC-a i kao takva, pogodna je za zastakljivanje većih površina. Svojim izgledom i velikim izborom boja, Alu stolarija ispunjava sve estetske zahteve, a glatka površina i savršena obrada čine je veoma lakom za održavanje.

Panelna vrata savremenog dizajna
Slika 2 – Panelna vrata savremenog dizajna

Kupovinom vrata činite prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. Na tržištu je veliki izbor modela panelnih vrata savremenog dizajna koja mogu biti prilagođena stilu vašeg doma, i vašoj potrebi za sigurnošću.

Popularni prozori savremenog dizajna
Slika 3 – Popularni prozori savremenog dizajna

Aluminijumska vrata povećavaju sigurnost prostora u vašem domu. Mogu biti sa ili bez toplotnog prekida. Za dodatnu izolaciju preporučuju se alumiijumski profili sa termičkim prekidom tj. termo mostom. Ova vrata mogu biti sa sa ispunom u vidu panela od aluminijuma ili PVC-a.

ALU paneli

ALU paneli su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta, i tvrdo presovanog stirodura, koji sa svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm.

Staklena panelna vrata u vašem domu
Slika 4 – Staklena panelna vrata u vašem domu

Ulazna vrata stana i sobna vrata izrađuju se od aluminijumskog profila sa ispunom od medijapana. Površina je glatka i ravna, i farba se poliuretanskim bojama . Možete birati boje po RAL karti. Vrata se mogu ukrasiti različitim vrstama stakla, ukrasnim lajsnama ili ukrasnim panelima, a radi dodatne zaštite postavlja se sigurnosna brava ili brava sa dodatnim zaključavanjem.

PVC vrata
Slika 5 – PVC vrata

Na tržištu sun a raspolaganju i luksuzna inoks panelna vrata modernog dizajna koja poseduju jedinstvene estetske kvalitete.