Arhitektonska sloboda u pogledu Alu prozora

Novi koncept skladnog sistema prozora otvara nove poglede ka prozorskoj efikasnosti i slobodi dizajna. Poboljšana efikasnost rezultat je brze montaže koja proističe iz pametnijeg dizajna i optimizacije profila. Arhitekte mogu kreativno kombinovati visoke nivoe toplotnog komfora i sigurnosti sa ogromnim potencijalom transparentnosti.

Vodeći evropski dobavljači održivih aluminijumskih rešenja, donose novi način u sklapanju vrata i u pravo vreme prave značajan doprinos potrebama savremene arhitekture uz uštedu vremena sklopanju. Ovo se postiže kroz inteligentan dizajn profila i komponenti.

Savremeni izgled prozorskih sistema
Slika 2 – Savremeni izgled prozorskih sistema

Novi sistem predviđa veoma konkurentno i svestrano rešenje sklapanje vrata i prozora. Ovakvo rešenje skladnih vrata daje arhitektama i građevincim mnogo veću raznolikost i nebrojane načine povezivanja unutrašnjosti zgrada sa spoljašnjim okruženjem.

Inovativni dizajn

Sistem dolazi sa potpuno novim profilima, zaptivcima i kombinacijom opreme koja omogućava da se izabrana opcija mnogo lakše, brže i sa više efikasnosti i tačnosti ugradi.

Sistem dolazi sa potpuno novim profilima, zaptivcima i kombinacijom opreme
Sika 3 – Sistem dolazi sa potpuno novim profilima, zaptivcima i kombinacijom opreme

Glavne prednosti u efikasnosti i fleksibilnosti izrade sistema, postiže se raznovršošću relativno malim brojem profila koji nude maksimalan broj konfiguracija.

Arhitektonska sloboda

Arhitekte dobijaju još veću slobodu i fleksibilnost u dizajniranju velikih providnih površina koje se otvaraju u raznim mogućnostima bez vidljivih granica, u skladu sa zahtevima savremene arhitekture. Visoko konkurentnom i naizgled beskrajno transparentnom alternativom, svi prozorski sitemi dolaze sa superiornim nivoima performansi i efikasnosti.

Održiva udobnost, elegancija i bezbednost

Za pronicljive potrošače prozorskih sistema, nude se konkurentna rešenja koje odgovaraju na potrebe sofisticirane savremene arhitekture, kombinujući kreativan dizajn, komfor, bezbednost i efikasnost prostora.

Novi koncept skladnog sistema prozora
Slika 4 -Novi koncept skladnog sistema prozora

Sistem sklapanje dizajniran je tako da se prozori otvaraju i zatvaraju u svega nekoliko sekundi, sa izuzetnom lakoćom.

Prozorski sistem je dostupan u četiri različita rešenja pragarazličitih nivoa performansi u pogledu vodonepropusnosti i otpora vetru. Korisnici će moći izabrati opciju koja najbolje odgovara njihovim individualnim potrebama u pogledu komfora i lakoću pristupa sistemu.