Joviste: Kvalitetna stolarija za sve vrste objekata

DOO JOVISTE je firma koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC I ALU stolarije standardnih i vanstandardnih mera. Na tržištu smo prisutni punih sedam godina. Trudimo se da pratimo razvoj savremenih tehnologija u ovoj oblasti i zbog toga smo u prilici da svojim kupcima ponudimo najadekvatnije rešenje za stambene objekte, poslovne prostore, ustanove…

Zadovoljan kupac nam je uvek na prvom mestu

Kod nas se za izradu stolarije koriste isključivo profili od renomiranih stranih proizvođača, a najsavremenije mašine, sa kompjuterskim podešavanjem parametara, i tim vrhunskih majstora se brinu o njihovoj kvalitetnoj i preciznoj izradi. Sve to je preduslov za kvalitetnu stolariju , a pored toga za svaki naš proizvod dobijate pismenu garanciju.

preduslov za kvalitetnu stolariju

Zadovoljan kupac nam je uvek na prvom mestu, a to postižemo odgovornim odnosom prema poslu, poštovanjem ugovorenih rokova isporuke i stručnom montažom kvalitetnih proizvoda. Takođe našim kupcima stojimo na raspolaganju za davanje saveta, kao i za servisiranje stolarije.

U našem salonu je izložen dobar deo našeg proizvodnog programa

U sve to se naši kupci mogu uveriti dolaskom u naš proizvodni i izložbeni prostor. U našem salonu je izložen dobar deo našeg proizvodnog programa pa se kupac na licu mesta može uveriti u kvalitet proizvoda.

www.pvcstolarija.eu

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. pvcjoviste@gmail.com
W. www.pvcstolarija.eu