Energeto®neo: Savremeni prozori koji spajaju dizajn i tehnologiju

Proizvod energeto® neo ističe se izuzetno tankim profilima, prateći tako aktuelne dizajnerske trendove. Dostupan je u verziji sa ugradbenim profilom koji prozoru daje više prostora, ali i u verziji sa potpuno ravnom zatvorenom površinom, pružajući prostoru jedinstven i zatvoren izgled.

Fokus nove razvojne faze bio je na kompatibilnosti i prilagodljivosti, čineći energeto® neo pogodnim kako za veće objekte, tako i za individualne objekte. Inovativna Aluplast tehnologija garantuje vrhunsku toplotnu izolaciju, zaštitu od provala i jednostavnu upotrebu.

 

Štedljivost energije, očuvanje resursa i smanjenje CO2 emisija su ključni elementi energeto® neo sistema. Ova efikasna sistem platforma obezbeđuje bolji ekološki balans tokom proizvodnje, koristeći aludec i woodec – savršenu kombinaciju za unutrašnjost i spoljašnjost, pružajući izgled drvenih i aluminijumskih prozora.

Tehnički detalji energeto® neo

Offset Model:

 • U f = 1.00 W/m²K¹
 • U w = 0.73 W/m²K (najbolja moguća varijanta²)

Flush Model:

 • U f = 0.87 W/m²K¹
 • U w = 0.67 W/m²K (najbolja moguća varijanta²,³)

IDEAL neo Offset:

 • U f = 1.2 W/m²K¹
 • U w = 0.79 W/m²K (najbolja moguća varijanta²)

Sve varijante dolaze sa različitim opcijama stakla i dodatnih unutrašnjih slojeva za toplotnu izolaciju.

Šta izdvaja energeto® neo?

 • Premašuje zahteve trenutnih propisa o uštedi energije;
 • Impresionira svojom bezbednošću, potvrđeno od strane zvanične agencije za ispitivanje;
 • Reciklira se i može se 100% vratiti u novi ciklus proizvodnje;
 • Izrađen od veoma kvalitetnog PVC materijala stvarajući visokokvalitetne prozore koji štite od buke, vremenskih uticaja i provala;
 • RAL- sertifikovani sistem prozora.

Dizajn susreće tehnologiju

Aluplast stalno razmišlja o budućnosti prozora, a energeto® neo je rezultat intenzivnog razmišljanja o tome kako domovi treba da izgledaju. Inspirisan Bauhaus stilom, prozor kombinuje moderan i besprekoran dizajn sa ekološki prihvatljivim pristupom.

Nova sistem platforma energeto® neo ne samo da štedi resurse bez gubitka performansi, već ima 15% manji ugljenični otisak u poređenju s konvencionalnim prozorom ojačanim čelikom. Višeslojna tehnologija pruža potpunu slobodu izbora, omogućavajući lepljenje kao opciju za dodatnu razliku od konkurencije.

Zaključak

Energeto® neo donosi spoj modernog dizajna, visoke tehnologije i ekološke odgovornosti. Sa smanjenim ugljeničnim otiskom i inovativnim karakteristikama, ovi prozori predstavljaju odličan izbor za one koji žele spojiti estetiku i održivost u svom domu.

aluplast logo

aluplast bgd d.o.o.
Batajnički Put 23, 11080 Zemun, Srbija
T. +381 11 3070 328
F. +381 11 3070 441
info.rs@aluplast.net
www.aluplast.net