Tehni – Evropski lider u proizvodnji eksluzivnih vrata sa skrivenim krilom

Svedoci smo da zadnjih nekoliko godina Tehni radikalno menja svoj proizvodni program i ulaže sve više u proizvodnju ekskluzivnih aluminijumskih vrata visoke tehnologije. Već smo vas obaveštavali o pomacima koje je Tehni uradio u zadnjih nekoliko godina u proizvodnji vrata. Sada sa ponosom iz Tehnija ističu da su ušli u sam vrh evropskih proizvođača aluminijumskih vrata sa novim sistemom profila za vrata i novim sistemom kačenja panela na vrata koji su proizvod stručnjaka iz kompanije Tehni.

Tehni je isprojektovao i proizveo nove profile za aluminjumska vrata koji su 100% prilagođeni za proizvodnju vrata sa skrivenim krilom. Ovi profili idu i do debljine od 105 mm.

Tehni d.o.o.
Tehni d.o.o.

Tehni d.o.o.
Tehni d.o.o.

Tehni d.o.o.
Tehni d.o.o.

Tehni d.o.o.
Tehni d.o.o.

To je proizvod Tehnijevih stručnjaka koji su zadnjih nekoliko godina osmišljavali koji bi to profil zadovoljio i najveće standarde za proizvodnju al. vrata koje zahteva Evropsko i Arapsko tržište. To je iznedrilo vrata sa širinom profila od 105 mm, skriveno krilo sa obe strane vrata, 5 dihtunga na vratima sa pride padajućim dihtungom (kada se zatvore vrata), sa koeficijentom termoizolacje od 0,86 w/m²k, atestitanom od instituta u Rozenhajmu.

Uz sve to uvedena je i revolucionarna ideja da se paneli šrafe na krilo vrata, tako da je izbegnuta mogućnost odlepljivanja panela, a otvorena je i mogućnost naknadne zamene panela, bilo da se desi oštećenje istog ili jednostavno po želji kupca ako želi da promeni dizajn vrata a da istovremeno nije primoran da menja cela vrata.

Tehni d.o.o.
Tehni d.o.o.

Tehni d.o.o.
Tehni d.o.o.

Bitno je i napomenuti da je Tehni sam projektovao svoje profile, dihtunge, termo prekide, plastične čepove, skrivene šarke i ručke za ova vrata. Tako da se može reći da su vrata 100% proizvod Tehnija.

Sa ovom inovacijom i tehničkim rešenjima Tehni postaje lider na evropskom tržištu vrata sa još dve Nemačke firme koje imaju slična ili ista rešenja u proizvodnji vrata.

TEHNI sajam

Sve ove novosti Tehni je prikazao, posle Dubai-ja i Nirnberga, po prvi put i na Srpskom tržištu na sajmu građevine od 16. do 19. marta ove godine.

Posebnu pažnju posetilaca su privukla vrata iz programa « Pivot » sa ogromnim rasponom, gde dimenzija vrata ide i do maksimalnih 200×300 cm.

www.tehni.rs

TEHNI BEOGRAD
Autoput za Novi Sad 296E, Beograd, Srbija
T. +381 11 3774 372
F. +381 11 377 4384
office@tehni.rs
www.tehni.rs

TEHNI SA PANTELOS
2nd Kimerion-Pigadion, Xanthi, Grčka
T. +302 3 1 0700 517
F. +302 3 1 0758 856
customer@pantelos.gr
www.pantelos.gr

TEHNI d.o.o. - Pivot vrata
TEHNI d.o.o. – Pivot vrata