Da li ste ljubitelj košarke? Zaradite dok je gledate!

Ukoliko ste jedan od ljubitelja drugog najrasprostranjenijeg sporta na svetu i imate potrebno poznavanje timova i igrača, možete zaraditi novac sa strane.

Profit na košarci ne moraju ostvarivati samo oni koji su direktno povezani sa njom, poput igrača i trenera. Novac od nje mogu zaraditi i ljubitelji ovog sporta, ukoliko imaju potrebno znanje i petlju da započnu ovakav preduzetnički potez. Način na koji moćete doći do ovakvog profita, dok gledate Vaš omiljeni klub kako poentira “trice”, je u pravo ulog na taj tim, odnosno sportsko klađenje. Iako ga mnogi smatraju za porok, sportsko klađenje uz, potrebno znanje, može biti Vaš novi način prihoda sa strane.

Bilo kakav vid klađenja zaista moze prerasti u porok, ali kako se to ne bi dogodilo Vama, pre svakog tiketa je potrebno da odradite određenje analize i da proučite statistike timova koji igraju na tom meču. Tako da se sportsko klađenje ne moze porediti kao sa igrama na sreću, kockanjem, već kao zanat koji zahteva mnogo promišljanja pre povlačenja poteza.

Pri tom promišljanju, mislimo na detaljne analize timova, obradu statistike iz prethodnih mečeva, kao i na proučavanje medđuodnose timova i igrača koji ce biti uključeni u određeni meč. Pored ovakvih analiza sa kojima je upoznat svaki malo strastveniji kladioničar, ono što je bitno je proučavanje kladionice u kojoj ćete uplatiti listić.

profit
Profit na košarci ne moraju ostvarivati samo oni koji su direktno povezani sa njom, poput igrača i trenera

Iako je ponuda u kladionicama uglavnom ista, sitne razlike na pojedinacnim mecevima mogu napraviti primetnu razliku kada se spoje. Zbog toga su nasi prijatelji sa mightytips uradili detaljnu recenziju najboljih kladionica u Srbiji za kladjenje na kosarku. Mi cemo sa Vama ukratko prodiskutovati najbolje dve koje su oni izdvojili, a Vama predlazemo da pogledate i ostale recenzije kladionica na MightyTips kako bi pronaslu onu pravu za Vas. Ovo je ipak subjektivna stvar pa ne treba da se vodite ovom statistikom u potpunosti.

MeridianBet
Zašto treba da se meridian registracija. Razloga za to ima nekoliko, a najveći su:

  • Odlične kvote za košarkaške tipove
  • Kvalitetna mobilna aplikacija
  • Aktuelne promocije i bonusi

Meridian Vam nudi sirok spektar košarkaških liga koje potiču iz raznih delova sveta. Za najpopularnije od njih su spremili visoke kvote i niske margine. Kvote su konkurentne čak i najvećim svetskim liderima u kladioničarskoj industriji.

Ukoliko ste jedan od onih koji vole mogućnost klađenja u bilo kom trenutku, MeridianBet je mislio i na Vas. Pored funkcionalnog sajta za desktop i laptop računare, Meridian je spremio i jednu od najmoderniji aplikacija za klađenje na ovim prostorima. Dizajn je jednostavan ali atraktivan, a za funkcionalnost se ne može reći maltene ni jedna loša reč. Za razliku od konkurencije na ovim prostorima, aplikacije nije napravljena samo za Android uređaje, već i za ljubitelje iOS-a. Ako ipak ne želite, iz nekog razloga, da koristite aplikacije, websajt je takođe prilagodjen i za koriscenje preko mobilnog telefona.

Jedna od prvih stvari na pamet koja padne iskusnim kladionicarima kada im spomenete Meridian su njihovi bonusi i promocije. Redovno ubacuju nove promocije i bonuse, a najpopularniji je njihov bonus dobrodošlice. Pri registraciji online naloga dobijate freebet kredit u vrednosti od 1500 dinara. Deponovanje sredstava na račun nije potrebno kako biste pokupili Vas bonus!

Na drugo mesto ove statistike, meridian kladionica je postavio relativno mladu kladionicu, Meridianbet. Iako nije sa naših prostora, vrlo brzo se infiltrirala u konkurenciju svih lokalnih kladionica. Osnovana je 2018. godine i neverovatnom brzinom preuzela trziste. Specificčna stvar kod ove kladionice je ta što postoji samo online klađenje, ne mozete pronaći ni jednu filijalu u kojoj možete da se kladite.

Ono sto je privuklo pažnju igrača, je savremeni i što je još bitnije veoma funkcionalni website. Prilikom online klađenja to je jedna od najbitnijih stvari za igrača. Pored toga, Meridianbet ima i aplikacije, kako za android tako i za iOS uređaje. Redovno ažuriraju svoje bonuse i promocije, pa su konkurentni i sa te strane.

Meridianbet vam dobre kvote nudi u kladjenju na sve sportove u ponudi. Pored konkurentnih kvota na klasicne sportove poput fudbala i kosarke, oni imaju dobru ponudu i za manje popularne sportove. U tu grupu spadaju na primer rukomet i futsal, ali i e-sportovi koji su trenutno u velikoj ekspanziji.

Za igrače koji vole da se klade preko mobilnog telefona, spremili su aplikacije. Retkost je za kladionicu koja posluje na našim prostorima da pored Android aplikacije, nudi i jednu za iOS korisnike. Za ljubitelje e-sportova obezbedili su live stream putem aplikacije za apsolutno svaki meč koji ima u ponudi za klađenje.
Bonusi i promocije u Meridianbet-u se stalno unapređuju i menjaju, a pored tih njih daju i bonus dobrodošlice svim novim igračima koji izvrše uplatu sredstava na svoj nalog. Bonus dobrodošlice je u iznosu od 100% Vaše uplate, sa maksimalnom vrednošću od 15.000 rsd.

Detaljniji opisi ove dve kladionice mozete pronaći na mightytips.rs. Naravno, pored njih pogledajte i ostalje kladionice koje su izdvojene kao pogodne za kosarkasko kladjenje pa odlucite sami koja je najbolji izbor za Vas!