ESTE TEAM doo: 15 godina na tržištu

Još jedna uspešna godina je za nama! Kompanija ESTE TEAM d.o.o. se tokom 2019. i na samom početku 2020. proširila na kadrovskom planu, ali i u pogledu organizacije radnih procesa i operativnih procedura, čime je potvrdila svoje težnje ka stalnom razvoju i uvođenju inovacija.

2019. je obeležena prodajama više kompletnih i kompleksnih INTERMAC linija za rezanje stakla sa potpuno automatizovanim utovarnim sistemima, vertikalnih CNC centara za staklo najnovije generacije, pa nikad pre na našoj teritoriji viđenog horizontalnog obradnog centra MASTER 65, sa preko 6 metara dugim radnim stolom i masom od 12,5 tona.

Pored toga, treba istaći i PUJOL-ovu TETRA peć za laminiranje stakla EVA i PVB folijama, zatim EMMEGI V-cut CNC rezni centar sa automatskim magacinom, CASADEI INDUSTRIA mašinu za savijanje i glodanje kompozitnih panela ALUBENDER, kao i mnoge druge modele mašina koji su do sada već bili plasirani na tržištu Jugoistočne Evrope. Treba pomenuti i najbolju sezonu do sada za prodaju mašina za obradu kamena: čak 4 DONATONI ECHO TWIN CNC obradna centra za kamen sa dva radna stola čija je izmena potpuno automatska!

Ovo su samo najreprezentativniji modeli mašina i oni koji do sada nisu bili predstavljeni na našem tržištu, dok o ostalim, standardnim modelima koji su takođe našli svog kupca tokom 2019. godine, ovoga puta nećemo govoriti, jer je ovo period novih početaka i idealno vreme za sumiranje onog NAJ-boljeg i NAJ-naprednijeg, kako u životu, tako i u poslovanju!

ESTE TEAM d.o.o. posluje u sektoru opreme za obradu stakla, AL & PVC-a, metala i kamena od 2005. godine. Kompanija je uspela da zauzme stabilan položaj na tržištu i to najpre zahvaljujući veoma profesionalnom, iskusnom i dinamičnom osoblju kao i visokom nivou tehničkog poznavanja proizvoda koje nudi tržištu, odličnom poznavanju stranih jezika i efikasnoj organizaciji radnih procesa.

Još jedanput je švedska grupacija BISNODE vršila ocenu poslovanja ESTE TEAM-a d.o.o. i na osnovu poslednje međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine, kompanija ispunjava uslove za međunarodni Sertifikat bonitetne izvrsnosti rejtinga AAA za 2019.-u godinu, kao preduzeće među najuspešnijima u svojoj delatnosti. Već 3 kategorizacije za redom imamo najviši rejting AAA, što naše preduzeće svrstava u sam vrh privrednih društva Republike Srbije, odnosno u 0,4 % najlikvidnijih i najsolventnijih preduzeća u Republici Srbiji.

Pored toga, u 2019. je došlo i do uspostavljanja saradnje sa novim dobavljačem, CASADEI INDUSTRIA, iz San Marina, koji proizvodi mašine za obradu ACM/ACP/HPL i drugih panela, dakle radi se o još jednom proizvođaču mašina za građevinski sektor, koji će na pravi način dopuniti prodajni portfolio ESTE TEAM-a d.o.o., a kupcima na teritoriji Jugoistočne Evrope omogućiti da sa jednim lokalnim partnerom na lak način rešavaju sva pitanja, počev od faze nabavke opreme pa sve do post-prodajnih usluga za više tipova komplementarnih mašina.

www.esteteam.net

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net