Dve nove inovacije koje „podižu“ teret sa vaših ramena!

ALUMIL-ova „opsesija“ inovacijama i građevinskom izvrsnošću je dobro poznata. Odeljenje za napredno istraživanje i razvoj nedavno je najavilo dva nova inovativna rešenja, koja pojačavaju funkcionalnost dva vrhunska sistema, čineći njihovu svakodnevnu upotrebu… „parče torte“!

Inovacija br.1: Lift Unit

Podizno-klizni sistemi SMARTIA S560 i SUPREME S700 impresioniraju svojim dizajnom, koji poboljšava prirodno osvetljenje, a istovremeno je idealan za pokrivanje širokih raspona. Dakle, što se tiče svakodnevne upotrebe, kupci ponekad rukuju velikim krilima koja su obično teža od drugih konvencionalnijih rešenja.

Foto: Alumil / Podizno-klizni sistem SUPREME S700

Da bismo olakšali korisničko iskustvo, razvili smo dodatnu opremu „Lift Unit“ za obe serije. Zahvaljujući ovom inovativnom rešenju, sila potrebna korisniku da podigne sistem prilikom rotacije ručke je 50% manja nego ranije. Tako, svakodnevni rad ovih uspešnih sistema za podizanje i klizanje postaje lakši (čak ni stariji neće imati poteškoća), a da ne zamara korisnika.

Takođe – i posebno za seriju SUPREME S700 – jedinica za podizanje omogućava još veće konstrukcije, jer povećava maksimalnu težinu krila sa 400 na 600 kg! Ovakvo rešenje otvara put za impresivnije konstrukcije, koje će dodatno pokriti potrebe za prirodnim osvetljenjem i minimalnim dizajnom.

Inovacija br.2: Soft Close

Pored jedinice za podizanje, dostupno je još jedno rešenje koje može učiniti upotrebu SUPREME S700 još lakšim. ALUMIL, fokusirajući se na bezbednost i jednostavnost korišćenja, razvio je tehnologiju „Soft Close“, koja pomaže da se krilo podizno-kliznog sistema S700 zatvori bez napora, bez rizika od iznenadnog udara, što bi potencijalno moglo da ošteti okvir sistema ili sam krilo. Štaviše, sistem postaje bezbedniji za one koji ga svakodnevno koriste i poboljšava osećaj smirenosti kroz svoju neprekidnu funkcionalnost.

Foto: Alumil / SUPREME S700

Sa ova dva nova rešenja, ALUMIL naglašava da kao kompanija uvek obraća pažnju na potrebe ljudi koji veruju njenim proizvodima, sa ciljem da ispune njihove zahteve. Novi mehanizmi „Lift Unit“ i „Soft Close“ naglašavaju činjenicu da sistem visokog kvaliteta može postati još funkcionalniji, uz pametan dodatak koji podiže konačni rezultat.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

 

Prethodni tekstBrave za zabravljivanje u više tačaka sa okretnom kukom – čelična zaštita za kuću i stan
Sledeći tekstReč urednika: Naš INSTAGRAM nalog ima preko 15.000 pratioca