Novosti ALIPLAST „Open day“

ALIPLAST „Open day“

Aliplast je kompanija dobro poznata na evropskim tržištima kao vodeći dobavljač aluminijumskih profila za građevinsku industriju

Aliplast je kompanija dobro poznata na evropskim tržištima kao vodeći dobavljač aluminijumskih profila za građevinsku industriju. Odluka o pokretanju nove linije za ekstruziju došla je kao potreba za širenjem ponude u sopstvenim sistemima i potencijalnim učešćem u drugim industrijama, osim građevinske.

Od početka ekstruzije u Poljskoj 2011. godine, Aliplast nudi razvoj i proizvodnju specijalnih profila i individualnih rešenja, uključujući i dodatnu obradu, zaštitu aluminijuma (plastifikacija) i usluge koje pruža obradni centar.

„ALIPLAST Extrusion”

Zvanično puštanje u rad nove prese obavljeno je 25. septembra. „ALIPLAST Extrusion” je završio montažu druge, moderne potpuno automatske prese za ekstruziju, pritiska 2800 tona sa mogućnosti prihvata aluminijumskih trupaca prečnika do 9 inča. Ova presa će povećati proizvodni kapacitet kompanije za 12 000 tona godišnje, na preko 22000 tona.

Nova presa tehničke specifikacija: Maximalna dužina profila do 14 m, maksimalna širima: 400mm, minimalna težina 0,9 Kg/m, maksimalna težina 20 Kg/mm, materijal: legure aluminijuma prema standardima EN AW 1050, 6060, 6063, 6005, 6082.

Jedna od glavnih tačaka na programu „ALIPLAST Extrusion Open day” događaja je bio obilazak fabrike: prese za ekstruziju ali i drugih investicija u Aliplast-u; nova linija za bojenje sa dezenom drveta (horizontalna, automatska linija) i linija za bojenje delova okova ili prateće opreme.

Događaj je nastavljen u restoranu, uvodnom reči od strane direktora g-dina Jana Kidaja i gradonačelnika Lublina Krištofa Žuka. Nastavak večeri, oko 200 gostiju, proveli su u ugodnoj atmosferi uz gala posluženje i provod do jutra.

Aliplast konstatno širi svoj operativni prostor i prilagođava se potrebama tržišta. Aliplast Extrusion je moderna kompanija sa visoko kvalifikovanom radnom snagom, naprednim tehnološkim resursima i Elumatec obradnim centrom.

Aliplast Extrusion ima sve alate za optimizaciju oblika profila

Aliplast Extrusion ima sve alate za optimizaciju oblika profila i tipa obrade kako bi se dobio potpuno upotrebljiv proizvod, smanjilo vreme proizvodnje i osigurala atraktivan cena. Ponuda za obradu profila uključuje sledeće procese: sečenje, savijanje, glodanje.

Sve se radi pod jednim krovom. Aliplast ništa ne nabavlja spolja. Od ideje do crteža alata, od trupca do ekstruzije, od površinske pripreme do plastifikacije, od izolacije i pakovanje do transporta do kupca u Belgiji, Francuskoj, Mađarskoj, Nemačkoj…

Aliplast nudi visoko kvalitetnu ekstruziju aluminijuma są konkurentnim cenama za upotrebu u svim industrijama. U skladu są aktuelnim očekivanjima tržišta, visoko kvalifikovan, iskusan tim i napredan mašinski park je na rapolaganju. Aliplast Aluminium Extrusion se nada dugotrajnom partnerstvu sa kompanijama iz svih sekora industrije.

www.aliplast.rs

ALIPLAST ALUMINIUM SYSTEMS
M. +381 64 19 657 19
bojan.jovicic@aliplast.rs
www.aliplast.rs

Prethodni tekstTermo roletne krovnih prozora
Sledeći tekstALIPLAST – Modularni fasadni sistem