Gradimo budućnost sada – 45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE
Gradimo budućnost sada

Najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u jugoistočnoj Evropi, Sajam građevinarstva u Beogradu, održaće se od 17. do 20. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu, uz slogan “Gradimo budućnost sada”.

Ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata sve segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

44. Međunarodni sajam građevinarstva
44. Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE 2018

Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 45. Sajma građevinarstva na raspolaganju je B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umrežavanja uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je uložio napore da biznis segment podigne na viši nivo i ponudi učesnicima sajma mogućnost da lakše i brže dođu do potencijalnih poslovnih partnera te, pre samog događaja, zakažu poslovne sastanke sa učesnicima sajma, a sa ciljem podsticaja privrede, povećanja izvoza domaćih i proizvoda iz regiona i osvajanja novih tržišta.

Beogradski sajam kreirao je specijalne pakete za poslovne posetioce i goste na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva, kojima je moguće ostvariti sledeće pogodnosti: ulaznicu za sva četiri dana sajma, registraciju i kreiranje poslovnog profila za pristup bazi izlagača i online zakazivanje sastanaka (B2B Talk), pristup u Business Lounge koji podrazumeva besplatan wi-fi, toplo i hladno osveženje, mesto za kratke poslovne sastanke, pomoć oko ugovaranja sastanaka, informacije o izlagačima (vodič), korišćenje računara i štampača, i još niz pogodnosti.

Prema procenama manifestaciju će posetiti više od 40 hiljada ljudi, među kojima će biti stručni posetioci, ali i brojna široka publika, zainteresovana za građevinske radove, renoviranja i opremanje kuća i stanova.

Više informacija o B2B portalu Sajma građevinarstva na: https://seebbe.talkb2b.net/

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs