Zašto zameniti starije prozore inovativnijim?

Za većinu porodica, dom predstavlja najveću životnu investiciju. Ali dom je i vše od investicije. To je mesto gde su uspomene, gde se osećamo prijatno i sigurno. Kada dođe do projekata unapređenja doma, prirodno je da se želi samo najbolje, odnosno, da se želi postići osećaj sigurnosti prilikom donošenja prave odluke za vas

Za lepši i sigurniji pogled u budućnost
Slika 2 – Za lepši i sigurniji pogled u budućnost

Inovativni prozori i vrata su jedni od najviše rangiranih u klasi toplotne efikasnosti i strukturnih performansi. Neefikasni prozori i vrata mogu vas koštati 40 odsto više. Očekujući porast cene energije u budućnoosti, da li možete priuštiti sebi ovaj dodatni trošak?

Inovativna drvena stolarija
Slika 3 – Inovativna drvena stolarija

Investicija u inovativnije prozore i vrata će se isplatiti u godinama koje dolaze, zahvaljujući konzervaciji energije. Uštedećete i do 72 odsto na račune za struju. Uživaćete u komfornijem okruženju, i moćićete se posvetiti dodatnom dekorisanju vašeg doma.

Benefiti inovacija

Odmah ćete osetiti kako se investirano – vraća. Uštedećete energiju i živećete komfornije i opuštenije. Moćićete ulagati u enterijer vašeg doma više nego obično.

Različiti oblici i boje ramova prozora
Slika 4 – Različiti oblici i boje ramova prozora

Susret tradicije i tehnologije

Tradicionalni stil u kombinaciji sa modernom tehnologijom donosi vioske performanse u svakom pogledu Novi dizajn drvenih prozora nudi bolji i lepši izgled prostorija vašeg doma.

Unutar enterijera, tradicionalni drveni stil prozora u kombinaciji sa nekoliko opcija boja poboljšaće dekor vaše sobe. Inovativni prozorski sistem od hrasta ili breze može biti slikan ili obojen tako da odgovara praktično svakuj sobi.

Najveća životna investicija - dom
Slika 5 – Najveća životna investicija – dom

Sa tako mnogo mogućnosti i opcija, u svakom trenutku možete pronaći prve inovativne prozorske sistema koji se savršeno uklapa juu vaš dom.