Nova generacija alternativnih drvenih prozora

Inspiracija prozorskog dizajna proizilazi iz najlepše estetike drveta, ali bez nedostataka koji se mogu javiti tokom određenog vremenskog perioda upotrebe. Prozori su zaista savršeno rešenje za mnoge vekove i stilove domova širom sveta.

Nova generacija – „Olujni prozori’

Prozori novi generacija su visokih performansi, i ne samo da izgledaju zapanjujuće, već i nude mnoštvo jedinstvenih rešenja za uštedu energije. To osigurava da prozor ima sve funkcije koje su vam potrebne sa dodatnom koristi u pogledu prekrasnog izgleda.

Olujni prozori
Slika 2 – Olujni prozori

Posebni prozorski dizajn zaista odvodi na potpuno novi nivo sa detaljima, zanatskim elementima. Kupci često ne mogu da poveruju da to nije pravi drveni prozor. Lepo dizajnirani prozori smanjuju troškove energetske efikasnosti, imaju na preko stotinak opcija boja i savršeni su kompromis u mešanju stilova enterijera vašeg doma.

Nova generacija – „Prozori ravnih krila“

Ovakvi prozori su jednostavnih, minimalističkih linija koji upotpunjuju kako modernije stilove kuća, tako i one tradicionalnije. Ističu se po novom principu ugradnje prozorskih krila. Veoma su energetski efikasni, dolaze sa mnoštvom funkcija i većim vidokrugom, zahvaljujući velikim staklenim površinama tankog profila prozora.

Prozori sa ravnim prozorskim krilima
Slika 3 Prozori sa ravnim prozorskim krilima

Ovi prozori praktično, ne zahtevaju posebno održavanje, a razvijeni su na osnovu verodostojnog, tradicionalnog dizajna, čime su doprineli stvaranju upečatljivog mesta, kao i glavnog mesta okupljanja u vašem domu.

Nova-generacija prozora u kuhinjama
Slika 4 -Nova-generacija prozora u kuhinjama