PricePad program na obostrano zadovoljstvo

Na tržištu postoji veliki broj progrma koji povećavaju prodaju proizvoda. Jedan od takvih je i program PricePad. PricePad je elektronski program za naručivanje i plaćanje. Dizajniranje željenog čini lakšim, ohrabruje kupce i olakšava im izbor.

Ukoliko ste trgovac, proizvođaač ili dobavljač, ovaj program je idealan za vas.

Ovaj program olakšava prodaju kuće, podstiče kupce da se uključe i izaberu svoje prozore i vrata. PricePad je sizajnirn tako da  je sada lako sesti sa kklijentom i predstaviti mu svoja rešenja i cene na moderan i profesionalan način. PricePad automatizuje proces stvaranja koristeći biblioteku proizvoda, dizajna i opcija za oblikovanje – i to sve u nekoliko minuta.

PricePad na tabletu
Slika 2 – PricePad na tabletu

Takođe, olakšava i čini produktivnijim geodete za izmenu i brzo potvrđivanje detalja i rada.

Dostupan je na iPad-u, tabletima i pametnim telefonima, pa čak i za upotrebu u kući, gde nema dometa mreže, na PC računarima.

Upotreba programa na tehničkim uređajima
Slika 3 – Upotreba programa na tehničkim uređajima

PricePad je srećan medij između brošura, starih metoda i komplikovanih zastarelih računara.

Prednosti

PricePad je profesionalan program  koji dramatično poboljšava stopu konverzije. Više nema potrebe za čekanjem odgovora direktno od proizvođača, iz fabrike, jer ovaj program pruža tačne cene i marže. Prilagodljivog je osećaja i izgleda. Fleksibilnost uređaja omogućava različitim korisnicima da vide različite nivoe informacija.

Izgled PricePad programa
Slika 4 – Izgled PricePad programa

Koristeći najnoviju tehnologiju HTML5, aplikaciji je omogućeno da radi i u režimu van mreže, koristeći uploadovane ažurirane informacije kada je uređaj konektovan na mrežu. Nije mu otrebno 3G povezivanje, niti WiFi konekciju. Postoje mnoge druge opcije za proširenje funkcionalnosti PricePad-a, u zavisnosti od žejenog poslovnog modela.