The best „Axioma plus brands“

U hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu 13.02. kompanija „Axima plus“ iz Sremske Mitrovice održala je prezentaciju najznačajnijih poslovnih partnera i njihovih brendova koje zastupa na našem tržištu.

Manifestaciji su prisustvovali specijalni gosti valsnik kompanije „Profilink“ iz Bugarske Zdravko Linkin, vlasnik kompanije „Rolka“ iz Grčke Vagelis Kalamaras, vlasnik grupacije „Lopez group“ iz Španije Manuel Lopez Bolanos i generalni direktor Nemačke kompanije „Reiner Plast“ Vladimir Schindzielorz. Događaj je u ime organizatora otvorio vlasnik firme „Axioma plus“ Branko Mošić.

Interesantnom događaju posvećenom roletnama i PVC profilima za izradu prozora i vrata odazvalo se više od 150 zvanica koji su svojim radom i načinom poslovanja zavredili pažnju i mesto na događaju koje organizuje Sremska kompanija za distribuciju komponenti neophodnih u izradi fasadne stolarije i zaštite od sunca i insekata. Ukupan oficijalni deo manifestacije trajao je više od tri časa ali uz interesantna izlaganja koja su pripremile gostujuće firme sve ukupno je izuzetno prihvaćeno od strane znatiželjne publike.

Prisutnima se prvo predstavila Nemačka firma sa sedištem u Minhenu „Reiner plast“ kao „Novi Nemac na tržištu PVC profila Srbije“ sa svojim sistemom „Optima“ širine 82 mm sa sedam termo izolacionih komora i tri dihtung gume.

Ovaj sistem ekstrudiran od čistog PVC materijala zadovoljava visoke izolacione standarde i sa lajsnom koja omogućuje instalaciju staklo paketa od 52 mm dostiže izuzetan koeficijent toplotne provodljivosti U= 1.0 W/m²K .

Axioma plus brands

Potom su svi uživali u prezentaciji kompanije „Expalum“ članice „Lopez group“ koja je pored prezentacije svojih proizvoda i proizvodnih kapaciteta najviše pažnje posvetila novom proizvodu namenjenom Srpskom tržištu a to je AL termo kutija pod nazivom „Aisla box“ koja dostiže maksimalan koeficient toplotne provodljivosti U= 3.0 W/m²K . Kako je navedeno u prezentaciji ovu Al termo kutiju od konkurencije izdvajaju uvučene dve četkice i PVC konektori koji pored izolacionog svojstva usled fabričke integracije obezbeđuju bolje sklapanje kutije prilikom finalne proizvodnje.

„Expalum“ je preko distribucije „Axioma plus“ tržištu Srbije ponudio „Aisla box“ u sledećim dimenzijama 155 x 155 mm, 185 x 185 mm i 205 x 205 mm a od aprila su najavljena i dva specijalno kreirana modela za naše tržište u dimenzijama 172 x 172 i 195 x 195 mm. Prvi deo programa završen je prezentacijom direktora prodaje Bugarskog giganta u izradi PVC profila za prozore i vrata „Profilink“ Petra Dimitrov koji je po završetku video spota o kompaniji iz Plovdiva prisutnima govorio najviše o načinu kontrole kvaliteta i sistemu izrade i skladištenja PVC profila koje koristi ta firma u cilju zadržavanja visokog kvaliteta kako bi se zadovoljili i najzahtevniji klijenti.

U drugom bloku prezentacija prvo se predstavila Grčka firma „Rolka“ dobro poznata na našem tržištu još od 1998. godine koja uspešno sarađuje sa „Axioma plus“ pet godina. U njihovo ime na Srpskom jeziku pozdravnim rečima obratio se vlasnik te kompanije Vagelis Kalamaras. „Rolka“ je prisutne podsetila na svoje proizvode i prezentovala novi dizajn AL termo kutije sa stiroporom koja predstavlja značajan pomak u svetu roletnarstva jer sa AL nadgradnom kutijom postignut izolacioni koeficijent U= 1.6 W/m²K.

Završni deo manifestacije organizatori su ostavili za prezentaciju svog disributivnog centra „Axioma plus“ i firme za proizvodnju „Roloplast Mošić“. Zbog velike povezanosti ovih firmi bez kojih ni jedna ne bi imal tako zavidne rezultate. Prezentacija je bila paralelna i o njima je govorio generalni menadžer prodaje Branislav Lj. Jovanović.

Axioma plus
Axioma plus

 

Obrazlaganju ideje za organizovanje ove manifestacije i želje da se prikaže značaj poslovanja sa kvalitetnim brendovima kao što su „Profilink“, „Reiner plast“, „Expalum“ i „Rolka“. Jovanović je dodao „ želja nam je da ove godine zauzmemo lidersku poziciju u snadbevanju repromaterijalom i ostvarimo još uspešniju saradnju sa svim značajnijim firmama iz zemlje i okruženja koje se takođe bave prodajom i proizvodnjom elemenata za roletne i fasadnu stolariju“.

Tradicijom koja će ove godine navršiti 50 godina porodica Mošić stekla je veliko poverenje svojih poslovnih saradnika i iz godine u godinu radi na usavršavanju svojih proizvodnih kapaciteta i prilagođavanja proizvoda potrebama tržišta. Poslovna politika firmi u vlasništvu porodice Mošić zasnovana je na nekoliko segmenata a osnovni stubovi su praćenje savremenih tokova poslovanja kroz ulaganje u ispitivanje tržišta i nove proizvode.

Događaj posvećen roletnama i PVC profilima
Događaj posvećen roletnama i PVC profilima

 

Jovanović je izlaganje završio rečima zahvalnosti u ime organizacionog tima kompanijama koje su učestvovale i svima koji su se odazvali i dodao:

trudićemo se da nastavimo kvalitetan razvoj i zadržimo uzlaznu fazu naše firme a to možemo samo uz saradnju sa sigurnim partnerima i kroz interaktivnu komunikaciju sa klijentima sa kojima želimo da razvijamo nove proizvode koji su njima potrebni u finalnoj prodaji individualnim i pravnim investitorima zato negujemo prijateljske odnose što je jedan od najznačajnijih postulata savremenog poslovanja

 

ROLOPLAST MOŠIĆ

Sremska Mitrovica,
Miloša M Đurića 17
Tel.: 022/670-205
Tel.: 022/671-715
Email roloplastmosic@gmail.com
www.roloplastmosic.rs