Svi smo mi doktori za prozore

Prozori su više nego sredstvo za propuštanje svetlosti u zgradama i pružanje ventilacije. Oni naglašavaju, a ponekad i stvarno stvaraju, dizajn karakteristike zgrade. Okviri PVC  prozora mogu biti lamelirani u izboru folije dizajna koji će odgovarati potrebama kupaca, u prirodnom izgledu drveta, na primer.

Prozori sa ovom vrstom autentičnog izgleda drveta posebno su pogodni za rustične stilove ili velike objekte koji izgledaju usamljeno i privlačno. Ostvarivanje ciljeva za očuvanje energije ne isključuje primenu savremenih boja za prozore, rustik-stil na fasadama ili očuvanje navedenih objekata.

Novi prozori mogu da naprave dramatčnu razliku u svakoj kući
Slika 2 – Novi prozori mogu da naprave dramatčnu razliku u svakoj kući

Novi prozori mogu da naprave dramatičnu razliku u svakoj kući, ukoliko želite da poboljštea izgled, otvorite i učinite spektakularnim pogled ka spolja, ili jednostavno, želite zameniti istrošene jedinica koje popuštaju pred vetrom i kišom.

Moderni prozorski okviri smanjuju infiltraciju vazduha na gotovo nulu, kada se koriste napredna ostakljenja.

Proizvođači su proširili te izbor novim okvirima materijala, zastakljivanja i opcija ugradnji. Zaista, „zamena prozora “ više nije ograničena samo na prozorskog okvira i stakla. Ona sada uključuje i novac za uštedu koji vam omogućava zamenu stakla i krila bez zamene okvira.

Većina kompanija dana na tržištu nudi obiman i opširan izbor rešenja za prozore i vrata poput: zaključavanja i  zamene cilindra, zamene ručki prozora, podešavanja i prilagođavanja vrata prilikom ugradnje, zamena panelnih vrata, drenažnih poklopaca itd.

Doktori za prozore
Slika 3 – Doktori za prozore

Geo paneli

Geo paneli nude stilizovani, moderan i konvencionalan enterijer na kojem ćete uštedeti novac. Veoma praktični paneli su dekorativnog karaktera, vodonepropusni su i  namenjeni su  kako u domačinstvima tako i u poslovnim kancelarijama i industrijskim postrojenjima, gde je higijena od vitalnog značaja.

Uvek je vrlo važno „osluškivati“ šta nam elementi oko nas govore u tišini – vremenom oni to i pokazuju na površini, u pogledu teksture, boje itd. Zato je potrebno biti sam svoj „doktor“ i utvrditi simptome na vreme, uspostaviti „dijagnozu“ i preći u njeno „otklanjanje“.