GEALAN-KUBUS® – Novi dizajn i izvrsna toplotna izolacija

Jedan od vodećih evropskih proizvođača sistema za prozore i vrata predstavlja svoj novi prozorski sistem GEALAN-KUBUS® namenjen modernim niskoenergetskim kućama i objektima koji zahtevaju velike staklene površine sa većim propuštanjem dnevnog svetla.

GEALAN-KUBUS® krasi novi jednostavan i minimalistički dizajn. Sistem profila je kvadratičnog preseka, sa 100 mm ugradne dubine i 100 mm vidljive širine profila što mu daje moderan izgled, a olakšava planiranje.

Ove značajne inovacije definišu sistem GEALAN-KUBUS® kao potpuno novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini GEALAN-KUBUS® nudi više svetla i veću transparentnost spoljašnje ljuske objekta, što arhitektama otvara nove mogućnosti pri slobodnijem oblikovanju i čistijem izgledu savremenih oblika.

GEALAN-KUBUS® kao potpuno novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi
GEALAN-KUBUS®

Sa unutrašnje strane KUBUS je dizajniran jednostavnom površinom bez nepotrebnih spojeva, dok se sa spoljašnje strane stiče skladan celokupni utisak zahvaljujući ravnim linijama i „sakrivenim“ krilom koje se spolja ne vidi.

Ujednačene širine profila bitno utiču na jednostavnost ugradnje, ali i na dobar vizuelni utisak ostakljenih površina svih veličina.
GEALAN-KUBUS®

Novi sistem je vrlo funkcionalan, pogotovo kod čišćenja. Tako je poseban akcenat stavljen na konture okvira, gde unutrašnjost okvira nema dihtunga, već je središnji dihtung integriran na profil krila i time je omogućena jednostavnost pri održavanju.

GEALAN-KUBUS® je dostupan u prodaji od kraja 2016. godine i sada je omogućena izrada PVC prozora vrhunskog dizajna i tehničkih karakteristika koji su namenjeni za ugradnju na moderne, niskoenergetske ili pasivne kuće.

Zahvaljujući velikoj staklenoj površini GEALAN-KUBUS® nudi više svetla
Zahvaljujući velikoj staklenoj površini GEALAN-KUBUS® nudi više svetla
 • 100 mm ugradne dubine
 • 100 mm vidljive širine profila okvira
 • 100 mm vidljive širine profila preklopa
 • bez letvice za staklo
 • STV tehnologija lepljenja stakla za krilni profil
 • unutrašnji spojevi okvira i krila – u jednoj ravni
 • poravnate površine spolja i iznutra
 • ravne i oštre linije
 • spolja nevidljiv krilni profil
 • bezvremenski i moderan dizajn
 • inovativna površina i najbolja toplotna izolacija
 • novi prozor GEALAN-KUBUS®


www.gealan.de

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
W. www.gealan.de

Prethodni tekstSvetla grada na vašim prozorima
Sledeći tekstLunatronik d.o.o. – Efikasna kontrola pristupa
GEALAN grupa jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata u Evropi. Kao inovativni proizvođač sistema za PVC profile za prozore i vrata, GEALAN osim toga svojim partnerima nudi brojne usluge. Naša služba za savetovanje arhitekata i građevinsko-tehnička služba pomažu arhitektama i projektantima u svakodnevnom radu. Gealan postavlja temelj za izradu izuzetno lepih, izrazito stabilnih i posebno sigurnih prozora, vrata i modernih kliznih rešenja i njihovo opskrbljivanje vrhunskim vrednostima toplotne izolacije.