Staklo kao apsolutni protagonist novog dizajna enterijera

U kontekstu savremenog života, vrata nisu samo funkcionalna, već su i deo estetike dizajna, što doprinosi jedinstvenosti okruženja. Scenario je klizni sistem staklenih vrata koje je dizajnirao Ferrero Legno i koje se takođe može kombinovati sa fiksnim panelima.

Scenario kolekcija kliznih sistema vrata

Scenario je modularna kolekcija vrata koja se uklapaju u bilo koji arhitektonski kontekst, zadovoljavaju potrebe kako krajnjeg korisnika, tako i dizajnera.

Scenario je fleksibilan i funkcionalan dizajnerski alat
Slika 2 – Scenario je fleksibilan i funkcionalan dizajnerski alat

Scenario je fleksibilan i funkcionalan dizajnerski alat: deli i stvara ambijente u okruženju, bez opterećenja prostora zidnim intervencijama. Ovi sistemi su idealni za odvajanje kuhinje od dnevnog prostora sa lakoćom i osvetljenjem, ali i u javnim prostorijama, kao što su kancelarije.

Scenario je savršeno svedočanstvo o snazi brenda, koji je sebe afirmiše na tržištu po vrhunskom kvalitetu, odličnoj izradi, dizajnu, stalnom istraživanju tehnologije i materijala. Stilski karakteriše sofisticirani minimalizam.

Varijante sistema

Sistem je dostupan u tri varijante. Visio je stakleno rešenje sa zidom u koji se montira klizni sistem. Dostupni su u 13 vrsta završne obrade – ekstra-vidljivi itd.

Kolekcija kliznih vrata Visio
Slika 3 – Kolekcija kliznih vrata Visio

Staklo je apsolutni junak Scenario-a, Ferrero Legno dizajna.

Delineo sistem se odlikuje staklom okruženim aluminijumskim profilima. Profili su dostupni u klasičnoj verziji, sa crno-belim eloksiranim aluminijumom ili lakirani u tri ekskluzivne metalne nijanse: vatrenoj crvenoj, platinastoj i bisernoj boji.

Kolekcija kliznih vrata Delineo
Slika 4 – Kolekcija kliznih vrata Delineo

Možete birati iz širokog spektra stakla, dostupnim u 20 različitih boja. Pored toga, ovaj sistem nudi mogućnost podudaranje dva različita tipa stakla na istim vratima, stvarajući efekat dvostrukog lica.

Delineo klizna vrata
Slika 5 – Delineo klizna vrata

Premium se odlikuje ekspresivnom moći čistih linija. Sistemi su napravljeni od veoma tankog aluminijumskog profila u ravni sa staklom, i dostupni prirodno eloksirani ili eloksirani livenim gvožđem. Staklo u ravni sa sistemom, takođe naglašava svoje jedinstvene kvalitete, dajući svakoj sobi eleganciju i prefinjenost.

Prethodni tekstPostupak skidanja i montaže novih prozora
Sledeći tekstMDF ili obložena vrata