Digitalna prezentacija za proizvođače prozora

„Lako. Brzo. Sigurno. Efikasno metalno inženjerstvo danas“ – ovo je tema prve digitalne prezentacije za proizvođače prozora, vrata i zavesa, na koji softverske kompanije CAD-PLAN, Orgadata i T.A.Project pozivaju posetioce.

U sredu, 2. decembra, u 7:00 (CET) i 14:00 (CET), softverski stručnjaci iz tri kompanije biće online i kroz online platformu posetiće proizvođače prozora u njihovim kancelarijama ili kućnim kancelarijama: Na engleskom će predstaviti digitalne alate na koje se efikasna metalna konstrukcija može osloniti danas i u budućnosti.

Stručnjaci Sebastian Bode, Mauries Boley i Henning Wagner pretvaraju tri softverska rešenja LogiKal, E·R·Plus i ATHENA u uzbudljivo iskustvo. Trio garantuje kombinaciju informacija i šaljive zabave.

U osnovi, digitalna prezentacija pokriva čitav tok rada jedne metaloprerađivačke kompanije. Obuhvata teme kao što su staklo-aluminijumske konstrukcije, velike staklene površine, zaštita od požara, fasade od lima, BIM i još mnogo toga.

Foto: Orgadata / Prezentacija kako je stvoren zavesni zid rekreacionog parka „Badylon“ uz pomoć ATHENA, E-R-Plus i LogiKal

Publika će takođe doživeti softverske proizvode u praksi: Sva tri softverska rešenja i sistem za kontrolu proizvodnje „LogiKal MES“ korišćeni su u novoj izgradnji rekreacionog parka „Badylon“ na jugu Nemačke. Kompanija „Bartholomeus Metallbau“ je uz pomoć softverskog trija izgradila impresivan zastor(zavesni zid) od aluminijuma i stakla.

Moderatorka prezentacije Dora Schneider iz kompanije Orgata bila je na lokaciji u Bartholomeus-ovoj radionici i u „Badylonu“ – i ponela je uzbudljive utiske. Tokom prezentacije svi registrovani mogu učestvovati sa pitanjima, komentarima i prilozima za diskusiju u četu.

OVDE se možete registrovati.

logo

ORGADATA AG
Am Nesseufer 14, 26789 Leer, Nemačka
T: +49 (0) 491 927 827
F: +49 (0) 491 927 828

Saša Ivanović
M: +381 603 253 351
sasa.ivanovic@orgadata.com

 

 

Prethodni tekstTEHNOMARKET Larson A2 paneli za oblaganje fasada
Sledeći tekstGEALAN sa novim sistemom profila postavlja nove standarde