Pripreme za najjači sajam u Evroaziji su počele

Osmišljen, ali i ostvaren, kao najvažniji sajam u industriji prozora, stakala i vrata u Evroaziji, Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo počeo je sa prodajom za 2015. godinu neposredno po završetku sajma 2014. godine.

U 2015. godini, uz podršku predstavnika iz sektora, nevladinih organizacija, medija i pojačani sa još dve hale, sajmovi će nastaviti da razvijaju svoju efikasnost i obim izvoza u inostranstvo.

Zašto da učestvujete u sajmovima Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo?

Stabilnost

Stabilnost je jedan od najvažnijih indikatora uspeha. Nakon svog 16. izdanja, sajmovi Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo mogu se sa ponosom pohvaliti da su najjači događaj u industriji prozora, stakala i vrata u Evroaziji, čak i pored ekonomske krize i nestabilnog finansijskog stanja u svetu.

Lider bez rivala

Povećan broj izlagača i posetilaca prethodnih godina takođe govori o tome da su sajmovi u Istanbulu prvi izbor profesionalaca u branši. Ove brojke koje uporno rastu nisu slučajnost.

Od samog početka pa do danas sajmovi su važna tačka susreta izlagača koji su u potrazi za najnovim tehnologijama i kvalifikovanih posetilaca koji im pomažu da se probiju na nova tržišta.

Jedinstvene globalne prednosti

Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo su najjači sajmovi koji industriji omogućavaju da dopre do međunarodnih tržišta. Prošle godine, sa 679 prisutnih kompanija i predstavnika iz 24 zemlje sajmovi su bili domaćini za hiljade i hiljade posetilaca iz 99 zemalja, uključujući SAD, Južnu Koreju, Makedoniju, Meksiko, Uzbekistan i Senegal.

Za kompanije koje za cilj imaju da se probiju na globalno tržište, sajmovi predstavljaju veliku prednost.

Prošle godine, sa 679 prisutnih kompanija i predstavnika iz 24 zemlje sajmovi su bili domaćini za hiljade i hiljade posetilaca iz 99 zemalja

Profesionalni i kvalifikovani posetioci

Po završetku sajma 2014. godine, projektni tim je već počeo da užurbano radi na organizaciji događaja za 2015. godinu. Preko kancelarija TUYAP-a koje su locirane u važnim tačkama Evroazije, agencija, ambasada i različitih organizacija naši timovi stupaju u kontakt sa potencijalnim kupcima, proizvođačima, izvoznicima i uvoznicima prozora, stakala i vrata i ostalim relevantnim kompanijama i osobama u industriji.

Naši timovi takođe posećuju druge međunarodne sajmove kao što su Fensterbau Frontale održan u martu 2014. u Nemačkoj, China Glass održan u aprilu u Kini, Batimat i Mossbuild koji su održani u aprilu u Rusiji.

U planu je i poseta sajmu Mir Stekla u Moskvi koji će se održati u junu 2014. Kao domaćin odbora za nabavku koji čine predstavnici iz 28 zemalja u 2014., sajam cilja na uvećanje ovog broja u 2015. godini.

Više izlagačkog prostora u dve nove hale

U 2015. godini sajmovi će se prostirati na 14 hala uključujući i Aluminium Special Section koja se prostire na veličanstvenih 120.000 m2. Otvoren 2014. godine i lociran u okviru izložbene zone, TUYAP PALAS hotel će izlagačima i posetiocima obezbediti priliku da rade i odmaraju se na istom mestu.

Više izlagačkog prostora u dve nove hale

Primarna adresa za inovacije

Kao domaćim za 679 brendova iz 24 zemlje u 2014., sajmovi će 2015. ponovo izložiti poslednje tehnologije i najnovije dizajne koji su se prvi put pojavili ove godine. Sajmovi su jedinstvena prilika za profesionalce koji žele da prate poslednje trendove u industriji.

Zajedno u budućnost

Ciljajući da se sajmovi održe u festivalskoj atmosferi koja i posetiocima i izlagačima ima mnogo da ponudi, timovi za prodaju i marketing sajmova Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo sarađuju sa profesionalcima iz industrije, nevladinim organizacijama, trgovačkim asocijacijama, medijskim asocijacijama i obrazovnim ustanovama. Sajmovi imaju ambiciju da se svake godine podignu na viši nivo i budu još uspešniji.

Zauzmite Vaše mesto!

Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo biće organizovani od 11. do 14. marta 2015. godine

Istanbul Window, Glassexpo i Doorexpo biće organizovani od 11. do 14. marta 2015. godine u kongresnom centru TUYAP, u Istanbulu, u Turskoj.