Predstvaljamo: Weiss Profil

Weiss Profil sistemi su profili sa evropskim izgledom, dizajnirani i proizvedeni najnovijom austrijskom tehnologijom. Njihov kvalitet je testiran u modernoj – akreditovanoj laboratoriji opremljenoj sa preciznim mernim uređajima. Kao potvrda posvećenosti kvalitetu su sertifikovani sistem kvaliteta ISO 9001. Kao i prva akreditovana laboratorija u Bugarskoj saglasno BDS EN ISO/IES 7025:2006, za ispitivanje PVC profila.

Weiss Profil sistemi su profili sa evropskim izgledom, dizajnirani i proizvedeni najnovijom austrijskom tehnologijom. Njihov kvalitet je testiran u modernoj – akreditovanoj laboratoriji opremljenoj sa preciznim mernim uređajima.

Weiss Profil sistemi su profili sa evropskim izgledom

Kao potvrda posvećenosti kvalitetu su sertifikovani sistem kvaliteta ISO 9001. Kao i prva akreditovana laboratorija u Bugarskoj saglasno BDS EN ISO/IES 7025:2006, za ispitivanje PVC profila.

Naši PVC profili su izrađeni od najkvalitetnijih materijala sa posebnom formulom koja je pogodna za različite vremenske uslove.

Tako oni postaju otporni na spoljne uticaje, jedinstveni i praktično bez premca u svimsvim vremenskim uslovima – Ovo su profili za Vas.

Kao potvrda posvećenosti kvalitetu su sertifikovani sistem kvaliteta ISO 9001

Mi, Weiss Profil, smo vaš partner i slobodno nas kontaktirajte o bilo kojoj temi koja uključuje PVC&AL profile.

Mi Vas uveravamo da ćemo uvek imati vremena za Vas i podeliti sa Vama sve ono što mi znamo, a sve u cilju da ostvarite efikasne rezultate i da zajedno rastemo. 

  • PVC&AL sistemi za prozore i vrata.
  • Fabričke cene i moderan dizajn.
  • Najbolji odnos cene i kvaliteta.
  • Proverite zašto smo lideri sa preko 30% učešća na domaćem tržištu.Weiss PVC profili su izrađeni od najkvalitetnijih materijala

AKCIJA – Popust na PVC podprozorske daske od 01. Marta do 01. Juna 2014.

Weiss Profil d.o.o. Srbija

Dobanovački put 66a, Zemun-Altina, 11080 Beograd
Tel. +381 11 316 6563
Fax. +381 11 316 6587
E-mail. office@weissprofil.rs
www.weissprofil.rs

Prethodni tekstAkcija Hörmann kućna vrata 2014
Sledeći tekstCEDEF i Ceresit organizovali obuku za energetske menadžere Srbije