Prozori i vrata vrhunskog kvaliteta po svetskim standardima

DOO JOVISTE je firma koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije standardnih i vanstandardnih mera. Na tržištu smo prisutni od 2007. godine.

Prateći razvoj savremenih tehnologija u ovoj oblasti u prilici smo da svojim kupcima ponudimo najadekvatnije rešenje za stambene objekte, poslovne prostore, ustanove…

Za izradu stolarije koristimo profile renomiranih stranih proizvođača, a najsavremenije mašine, sa kompjuterskim podešavanjem parametara, i tim vrhunskih majstora se brinu o njihovoj kvalitetnoj i preciznoj izradi.

Za sve naše proizvode dajemo pismenu garanciju.

Zadovoljstvo kupca nam je uvek na prvom mestu, a to postižemo odgovornim odnosom prema poslu, poštovanjem ugovorenih rokova isporuke i stručnom montažom kvalitetnih proizvoda.

Takođe našim kupcima stojimo na raspolaganju za davanje saveta, kao i za servisiranje stolarije.
U sve gore navedeno možete se uveriti dolaskom u naše prodajne i proizvodne prostore, stojimo Vam na usluzi.

Ulazna dekorativna vrata za kuće od visokokvalitetne PVC obloge u preko 2000 dezena
Ulazna dekorativna vrata

PROZORI

Veoma bitna stavka svake kuće su njeni prozori bilo da se radi o novoj gradnji ili restauriranju stare kuće, svakako je primetan njihov pravilan izbor.

PVC materijal je broj jedan u ukupnoj proizvodnji prozora.

PVC prozori su primer vrhunske tehnike i dizajna. Oni su kombinacija odabranih profila i kao takvi poznati su po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti. Sirovina je svaki dan sve manje, a energija je sve skuplja. Naši profili imaju izvanredna toplotno izolaciona svojstva, te postižu maksimalnu uštedu energije.

Sve ovo zajedno dovoljno je da se odlučite da dotrajalu stolariju zamenite modernim i ekonomičnim materijalima koji će Vaš dom mnogo godina štititi od nepovoljnih vremenskih uslova, a Vama osigurati miran san bez visokih računa na koje ste navikli.

Mi izrađujemo prozore i vrata od visoko kvalitetnih profila i za to se brinu naši kvalifikovani stručnjaci: VERATEC i REHAU.

VERATEC prozore odlikuje petokomorni i šestokomorni profil sa pocinkovanim metalnim čeličnim ojačanjem i obezbeđuje odličnu termičku i zvučnu izolaciju.

Doo Joviste izrađuje prozore i vrata od visoko kvalitetnih profila firmi VERATEC i REHAU
Proizvodnja prozorea i vrata od visoko kvalitetnih profila

Pogodan je za zastakljivanje kuća i stanova, javnih ustanova, poslovnih objekata…
Više od 40 godina iskustva su REHAU napravile vodećim proizvođačem prozorskih sistema profila. Oduvek skoncentrisani na perfektnu kombinaciju dokazanog know-how i razvoja, REHAU prozorski profili su obeležje kvalitetnog rešenja za budućnost, na koje se možete osloniti.

Prozori REHAU sistema Euro-Design 86 plus su prava odluka zbog izvanredne toplotne i zvučne izolacije, protivprovalne sigurnosti, jednostavnog održavanja i modernog dizajna.

VRATA

U ponudi imamo široki spektar ulaznih i sobnih vrata.

Ulazna dekorativna vrata za kuće od visokokvalitetne PVC obloge u preko 2000 dezena.

Ovaj materijal visokog sjaja otporan je na vremenske uslove i UV-zrake, izdržljiv je, nudi izvrsnu toplotnu izolaciju, što znači da štite Vaš dom od ulaska hladnoće zimi i pojave vlage, kao i ulaska toplog vazduha leti.

Takođe, obezbedjuje i zvučnu izolaciju tj. smanjuju nivo buke koji dolazi spolja. Imaju petozatvornu bravu, kao I tzv. letnje I zimsko zatvaranje. Prag kod ovih dekorativnih vrata je aluminijumski.

Vrata izradjujemo kako u beloj, tako i u MAHAGONI boji, boji ZLATNOG HRASTA ili u bilo kojoj drugoj boji RAL karte. Nisu zahtevna u pogledu održavanja, vrlo lako se čiste.

Vrata izradjujemo kako u beloj, tako i u MAHAGONI boji, boji ZLATNOG HRASTA ili u bilo kojoj drugoj boji RAL karte
Izrađivanje vrata

Dekorativni paneli su uvozni, a karakteristike istih su bolje u odnosu na ostale proizvođače zbog kvalitetne izrade i sastava panela.

PVC ploča je izrađena u Nemačkoj(Rochling Engineering Plastics), a stirodur unutar istog u ogromnoj meri doprinosi odličnoj izolaciji je takođe Nemačkog porekla(Jackon Insulation), fazete i ukrasi su Mab export-ovi, Slovenija. Lepak korišten u izradi je od najpoznatijeg svetskog proizvođača Henkel-a.

Kvalitet naših proizvoda i ljubazno osoblje će vam izaći u susret i ispuniti svaki vaš zahtev, a u sve to se možete uveriti dolaskom u naše prodajne I proizvodne prostore, stojimo Vam na usluzi.

www.pvcstolarija.eu

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. pvcjoviste@gmail.com
W. www.pvcstolarija.eu