NOVA REŠENJA ZA AKUSTIČNI KOMFOR KOMPANIJE PRESS GLASS

Opšta svest o opasnosti od buke je niska, međutim, prekomerna izloženost zvuku ima ozbiljne posledice po zdravlje. Danas, kada ljudi većinu vremena provode u zatvorenom prostoru, vredi razmisliti o zaštiti od buke pomoću akustičkih glaziranih jedinica u građevinarstvu.

Percepcija buke u zatvorenom prostoru podleže sledećem pravilu – ako je nivo buke u sobi smanjen za 10 dB u odnosu na buku na otvorenom, čini se da je smanjen za pola. Prilikom izbora odgovarajuće zvučne izolacije, uvek se identifikuju izvor i nivo buke tako da se može odabrati staklo sa odgovarajućim parametrima za smanjivanje zvuka.

PRESS GLASS konstantno razvija svoj asortiman akustičnih glaziranih jedinica. Portfolio kompanije je dobio još 6 zastakljenih jedinica s certifikatima koji potvrđuju vrednosti Rv koeficijenta na 41-51 dB.

Spisak novih panela je prikazan u nastavku.

PRESS GLASS tabela - zvukoizolaciona stakla

Aktuelna ponuda PRESS GLASS pokriva 120 vrsta akustičkih staklenih jedinica sa Rv vrednostima od 31 dB – 52 dB. Detaljni podaci o različitim tipovima akustičkih zastakljenih jedinica mogu se proveriti u konfiguraciji za glazirane jedinice dostupne na veb lokaciji www.pressglass.com i u aplikaciji PRESS GLASS MOBILE dostupne za iOS i Android uređaje.

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com

Prethodni tekstKontaktne fasade – najpopularnije rešenje izolacije objekata
Sledeći tekstDalji planovi Nemačke za skladištenje obnovljive energije