Moderan i elegantan izgled sa PVC prozorima i vratima

Transformisanje kuće sa PVC prozorima

Zamenom dvadesetak prozora, kuća dobija „face lifting“ sa novim izgledom prozora. Ovi prozori su savremenog izgleda, obezbeđuju visoke performanse i maju odličnu otpornost na različite vremenske uslove tokom svih godišnjih doba. Izuzetno su laki za čišćenje – i spolja i iznutra. Idealni su za višespratne zgrade.

Primer

Evo jedan primer izbliza. Obratite pažnju na savremenu eleganciju novih PVC prozora. Takođe, mogu se uočiti razlike u funkciji okretnog prozora u odnosu na tradicionalna stara prozorska krila. Jednostavnim okretanjem ručke, prozor se naginje nagore u odnosu na normalnu ventilaciju. Sa umetničkom notom prozora, možete priuštiti širok spektar dizajna i aranžmana, sa prilagodljivim bojama koje će savršeno odgovarati u kombinaciji sa vašim zidovima. U ovoj kući su PVC prozori i vrata  crne boje sa spoljašnje strane, čime  čine kuċu elegantnom, a bela boja iznutra omoguċava izjednačenje sa belim zidovima, jednu čistu i jasnu notu enterijera. Ovi prozori dodaju osvetljenje i osećaj prostranosti.

PVC -prozori savremenog izgleda
Slika 2 – PVC -prozori savremenog izgleda
Nekadašnji izgled PVC prozora
Slika 3 – Nekadašnji izgled PVC prozora kuċe

Zašto odabrati PVC prozore?

PVC prozori su atraktivni i elegantna funkcija vaše kuće. Koristi se najbolji kvalitet PVC materijala u proizvodnji prozora, pružajući manji stepen buke, smanjenu potrebu za održavanjem, i jaču bezbednost i sigurnost. Moderniji PVC prozori su visoko energetski efikasni, postižu 5 zvezdica – što je najviši mogući energetski rejting prozora.

Savremeni izgled PVC prozora
Slika 4 – Savremeni izgled PVC prozora kuċe
Izgled PVC prozora sa spoljašnje strane kuċe
Slika 5 -Izgled PVC prozora sa spoljašnje strane kuċe

Karakteristike

Materijali od kojih su prozori naprvljeni su su ekološki, robusni i izdržljivi. Sa sistemom  više zaključavanja, u četiri tačke, možete biti sigurni das u vaš dom i imovina u potpunosti bezbedni. PVC prozori zadržavaju unutrašnjost prijatnom i leti i zimi, nudeći odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.