Moderan i elegantan izgled sa PVC prozorima i vratima

Izgled PVC prozora iz unutrašnjosti kuċe

Transformisanje kuće sa PVC prozorima

Zamenom dvadesetak prozora, kuća dobija „face lifting“ sa novim izgledom prozora. Ovi prozori su savremenog izgleda, obezbeđuju visoke performanse i maju odličnu otpornost na različite vremenske uslove tokom svih godišnjih doba. Izuzetno su laki za čišćenje – i spolja i iznutra. Idealni su za višespratne zgrade.

Primer

Evo jedan primer izbliza. Obratite pažnju na savremenu eleganciju novih PVC prozora. Takođe, mogu se uočiti razlike u funkciji okretnog prozora u odnosu na tradicionalna stara prozorska krila. Jednostavnim okretanjem ručke, prozor se naginje nagore u odnosu na normalnu ventilaciju. Sa umetničkom notom prozora, možete priuštiti širok spektar dizajna i aranžmana, sa prilagodljivim bojama koje će savršeno odgovarati u kombinaciji sa vašim zidovima. U ovoj kući su PVC prozori i vrata  crne boje sa spoljašnje strane, čime  čine kuċu elegantnom, a bela boja iznutra omoguċava izjednačenje sa belim zidovima, jednu čistu i jasnu notu enterijera. Ovi prozori dodaju osvetljenje i osećaj prostranosti.

PVC -prozori savremenog izgleda
Slika 2 – PVC -prozori savremenog izgleda
Nekadašnji izgled PVC prozora
Slika 3 – Nekadašnji izgled PVC prozora kuċe

Zašto odabrati PVC prozore?

PVC prozori su atraktivni i elegantna funkcija vaše kuće. Koristi se najbolji kvalitet PVC materijala u proizvodnji prozora, pružajući manji stepen buke, smanjenu potrebu za održavanjem, i jaču bezbednost i sigurnost. Moderniji PVC prozori su visoko energetski efikasni, postižu 5 zvezdica – što je najviši mogući energetski rejting prozora.

Savremeni izgled PVC prozora
Slika 4 – Savremeni izgled PVC prozora kuċe
Izgled PVC prozora sa spoljašnje strane kuċe
Slika 5 -Izgled PVC prozora sa spoljašnje strane kuċe

Karakteristike

Materijali od kojih su prozori naprvljeni su su ekološki, robusni i izdržljivi. Sa sistemom  više zaključavanja, u četiri tačke, možete biti sigurni das u vaš dom i imovina u potpunosti bezbedni. PVC prozori zadržavaju unutrašnjost prijatnom i leti i zimi, nudeći odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Prethodni tekstSavetujemo: zaštita drvene stolarije
Sledeći tekstPut ka nebu – simbolika stepenica u mitskom poimanju sveta