LLUMAR FOLIJE – garancija kvaliteta i energetske efikasnosti

Work Point Entertainment je najveće preduzeće u sferi medija na Tajlandu, a kompleks studija im se prostire na 70.000 m2.

Zahvaljujući folijama za zaštitu od toplote, klima uređaji se koriste u mnogo manjoj meri
Foto: www.llumar.rs

Zahvaljujući tamošnjim LLumar montažerima tj. izvođačima radova, kao i LLumar R-20 reflektujućoj foliji za toplotnu zaštitu, na građevini su načinjene veoma značajne promene. U slučaju ovako velikog građevinskog objekta i minimalno smanjenje temperature može dovesti do ogromnih razlika u sferi energetske efikasnosti. Zahvaljujući folijama za zaštitu od toplote, klima uređaji se koriste u mnogo manjoj meri, a i njihovo održavanje je mnogo ekonomičnije.

Zahvaljujući folijama za zaštitu od toplote, klima uređaji se koriste u mnogo manjoj meri
Foto: www.llumar.rs

U AVANI Harbour View Tower & Hotel u vijetnamskom gradu Hai Phong se nalaze dve istovetne zgrade. Kula je kancelarijski prostor od 3000 m2, dok je susedna građevina luksuzan hotel sa 122 sobe. Vlasnici ovih objekata su želeli da poboljšaju energetsku efikasnost i izgled zgrada. Reflektujuće LLumar R-20 folije za staklene površine, ispunile su navedene prohteve i očekivanja, a pored toga, zahvaljujući njihovoj sposobnosti odbijanja UV zraka čak 99%, od dejstva štetnih zraka su zaštićeni zaposleni u ovim građevinama, a takođe je pružena zaštita nameštaju od bleđenja koje uzrokuju UV zraci. Zahvaljujući izuzetnom učinku reflektujuće folije odnosno 79%-om potpunom odbijanju solarne energije, značajno su smanjeni troškovi hlađenja. Nakon montaže folija, temperatura u zgradama je u proseku smanjena za 40%. Pošto folija za 82% umanjuje dejstvo zaslepljujuće svetlosti, oči kancelarijskih radnika zaposlenih na računarima su u mnogo manjoj meri opterećene. Važno je naglasiti, da je izgled obe građevine izmenjen tj. poboljšan, što i fotografije potvrđuju.

Vlasnici ovih objekata su želeli da poboljšaju energetsku efikasnost i izgled zgrada
Foto: www.llumar.rs

LLumar
Barat promet doo
Nušićeva 8, Kanjiža
T. +381 24 4877 580
E. info@llumar.rs
W. www.llumar.rs